Ben burdaki sayfaları gezinirken kendinden kısaca bahseden arkadaşların iyi yaptığını duşunuyorum. birbirimiz hakkında zihinlerimizde en azından bir cerceve oluşuyor.bu sebeple kısaca kendimden bahsetmek istiyorum.
Herşeyden once bir ANNEYİM

KK ile ilk tanışmam hamilelik oncesine dayanıyor. bizim cok istememize rağmen bir kac yıl bebişimiz olmadı surekli bizim durumumuzda olan arkadaşların tavsiyelerini takip ediyordum. KK ile ilk tanışmam boyle oldu. cok şukur uzun uğraşlardan sonra dunya tatlısı bir meleğim oldu.kızımın adı DURU YAĞMUR

GİRİŞİMCİ KADINLAR BOLUMU'nu de değerli arkadaşımız seyren sayesinde keşfettim. onun lezzetlerine ulaşmaya calışırken...
Ben de kendimce yaptığım bir şeyleri size sunmak istedim.
aileme olabildiğince doğal gıdalar yedirmeye calışıyorum bir cok anne gibi...yapmış olduğum marine peynir de aynı ozenle secilmiş malzemelerden yapılacaktır.Cunku hepimiz icin gıda konusu hassastır.
BİRAZ DA İCERİĞİNDEN BAHSEDEYİM;
ZEYTİNYAĞI, burhaniye,altınoluk bolgesinden kendi evime aldığım soğuk sıkım sızma zeytinyağıdır.
FINDIK YAĞI, kesinlikle karışım yağ değil saf fındık yağı olanındandır. kendime yaparken.5/1 oranında fındıkyağı da ekliyorum hem daha lezzetlendiğini duşunuyorum hem de buzdolabında daha berrak olmasını sağlıyor. zeytinyağı donduğu icin.fındık yağını isteğe gore koyarım.
BAHARATLAR, Balıkesir ve Adana yoresi koylerinden
SARIMSAK, koyden.
PEYNİR, İzmir-foca,altınoluk,burhaniye yorelerinden. izmir tulumu, sepet, kelle, mihalic peynirleri. normal market peyniri koymuyorum. senelik peynirimi vakumlayarak alıyorum.
Elimde şu an 5 kavanozluk malzemem var. peynir ve zeytinyağı olarak. talep olursa egeye yolculuk var demek

1 kg'lık kavanoz halinde olacaktır. Fiyat olarak 25 tl.
Peynirler ve zeytinyağı pahalı olduğundan belirlediğim rakam budur.
Ayrıca sattığım her kavanozun 5/1 i felcli birinin bez, medikal ve ilac masraflarına gidecektir.
Bunu burda yazmamın amacı boyle bir şey yapıyorum demek icin değil burdan satış yapmasam da elimden geldiğince bi şeyler yapmaya calışıyorum.
amacım az da olsa hepimizin bu tur şeylere yonelmesi, ben kavanoz başı 5 tl ayırıyorum.
burda satış yapan bir cok arkadaşımız etrafına şoyle bir baksın mutlaka eğitim desteğine muhtac bir oğrenci ya da bir felcli,hasta,ihtiyac sahibi mutlaka birilerini bulacaklardır.
damlaya damlaya gol olur. urun başı bir lira bile bağışlamakla inanın cok şey olur.
bu tur duşuncelere sahip olan ve yapan arkadaşlar muhakkak vardır aranızda amacım asla nasihat etmek değil.
Amacım sadece FARKINDALIK yaratmak

sanırım biraz uzun yazdım sıktıysam kusuruma bakmayın lutfen..