Kızlar selam
Bir kac yıl once eğitim dolayısıyla bir arkadaşımla beraber İspanyaya gitmiştim. Orada bir restorantta 2 kişiyle tanışmıştık. Daha doğrusu yanımdaki arkadaşım sohbet ediyordu derken numaralarını verdiler birbirlerine..Cocuklar yabancıydı. Sonrasında arkadaşım tanıştığımız kişilerin Turk mutfağını merak ediyorlar beni yalnız birakma beraber bir Turk restorantına gidelim dedi. Onu kırmamak adına kabul ettim. Ama orada da cok sohbete katılmadım. Tanımadığım kişilerle cok samimi olamıyorum.
Bu durumdan 2 hafta sonra ise biriyle tanışmıştım ve birbirimizden etkilenmiştik. O da ispanya da yaşıyordu ama ablası dişında ailesi Turkiye de idi. Ablası ve eniştesiyle beni tanistirmisti. Tabi bir iki ay sonra ben Tr dondum.
Sosyal medyadan rastladım ki restorantta tanıştiğimiz cocuk meğerse benim hoşlandiğim kisinin eniştesinin kardeşiymiş ve adam evliymiş! Bunu gorunce şok gecirdim. Koskoca ulkede boylesine bir tesaduf sinirimi bozdu. Ve hoşlandiğim kişi (duygularımız karşılıklı ve ciddi) Tr geldi ve goruşeceğiz. İcim hic rahat değil, diğer cocukla herhangi bir bağım veya samimi bir arkadaşlığım olmadı ama icim hic rahat etmiyor. Bir şeyler olursa illaki o adamla denk geleceğiz! Ve beni tanıyacaktır utanmaz! Bu durumu sizce goruştuğum kişiye anlatmalı mıyım? Anlattığımda da kendimi berbat hissedeceğim. Aksi taktirde onunla da bağımı koparmak istiyorum her ne kadar etkilensemde.. Kafam cok cok karışık.. onerilerinizi bekliyorum. Teşekkurler