Kızlar merhaba.
Eşim uzun zamandır Annesi ve kardeşleriyle olan telefon konuşmalarını yanımda yapmıyor. Annesiyle 2 yıla yakındır goruşmuyorum.Ama eşimin goruşmesi ne karşı cıkmıyorum hatta teşvik ediyorum. Gecen haftada bu goruşmeleri neden benim yanımda yapmadığını dışarıya cıkınca aradığını sordum. kasten yapmıyorum denk geliyor vs dedi. Bende rahatsız olduğumu, hatta bundan sonra yanımızda araki cocuklarda babaannelleriyle ve amcalarıyla konuşsun lar dedim.
Neyse, cumartesi akşamı yakın oturan bir arkadaşım evine davet etti eşi işteymiş. Cocuklarımız yaşıt, oynasın lar diye gittim. Dun de komşum aradı akşam nerdeydin eşine soracaktım ama arabada telf konuşuyodu rahatsız etmek istemedim dedi. Buna istinaden kiminle konuştuğunu, bi yere mi gittiğini arabaya neden indiğini sordum. Hatırlamıyor gibi yaptı, sonra kimseyle konuşmadım camiye gittim namaza dedi.
Telfonuna baktım, silmiş. Sonra operator gecmişine girdim, annesini aramış.
Cok şaşkınım ben senin annenle konuşmana izin mi vermiyorum yada gitme mi diyorum da boyle davranıyosun, bide uzerine Yalan soyluyosun dedim. Demiyosun ama 2 3 kere ust ustte gitsem kızarsın dedi.o akşam annesine de gitmiş.
Bende bu şekilde davranarak annesiyle benim Hakkımda konuştuğu izlenimini yarattığını uzerine Yalan soylediği icin kendisine guvenmediğimi soyledim.
Birde gecen cuma onemli bir rahatsızlık icin Dra gidecektim. 1 haftadır belliydi gideceğimiz. kendisi de biliyor du. Gitmeden onceki akşam cocukları kime bıraksam vs diye konuştuk. Ertesi gunu Dr ne dedi. Naptın bilmem ne hic sormadı bile. Unuttu gittiğimi Gece olunca ben hatırlatım. unuttum dedi. Cok uzuldum değer versen unutmazsın, dedim.
O nun uzerine birde bu. Nasıl davranayım. Bu guvensizlik ve değersizlik hissi beni resmen cokertti.