Arkadaşlar 3 senelik bir ilişkim var. Aileler işin icine girince cok fazla sıkıntı yaşadık. Ailemin erkek arkadaşımı kucumsemesi ve ona belli etmesi vs gibi durumlar. O yuzden son donemlerde sabrı vs kalmadı eskidi gibi davranmıyordu, normalde bana cok aşık ve uzerime titreyen bir duygusallığı vardı. Başım ağrısa sabaha kadar yatmaz 50 kez sorardı falan işte. Son 3 aydır yaşadıklarımız nedeniyle durumlar değişti artık eskisi gibi uzerime titremiyor, normal duzeyde kalıyor aslında. (eskiden cok aşırıydı duşkunluğu cunku). Her neyse bugun mesajlaşırken tartıştık ve bana '' sktr git ya'' dedi. Daha once de cok kızınca Bi kac kez bu lafı kullanmıştı ve rahatsızlığını belirtmiştim. En ufak hakarete tahammul olmadığını, hatta bana olmasa bile bir başkasına dahi benim yanımda kufur hakaret etme diye belirtmiştim. Cunku gercekten rahatsız olduğum bir durum. Bu kez kızdım tavrımı koydum, ozur dileyip bir daha kullanmayacağını soylemeyene kadar seninle konuşursam benden onursuzu gurursuzu yok dedim. Sen beni o raddeye getirdin dedi.
Arkadaşlar siz ne duşunuyorsunuz bu konuda? Tepkim yerinde mi, daha sert bir tepki mi vermeliyim, ozur dilese yapmayacağım dese bile affetmemem mi lazım?
Sindiremedim bu kelimeyi. Ve en onemlisi daha evvel de Bi kac kez kullandığında rahatsızlığımı belirtmiştim. Ona gore ise ben cok zorlandığım icin ağzından cıkmışmış.
Bence onemli olan kotu zamanda insanların nasıl olduğu, kendine nasıl hakim olduğudur. Bu arada o 25 ben 26 yaşındayım. Atanamama vs stresleri altındayız, aile sıkıntıları vs var.
Hakaret.
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme