Evliligimi devam ettirmeli miyim
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Evliligimi devam ettirmeli miyim
-
02-10-2022, 18:46:43Mrh arkdlar ben 2 yıldır evliyim ve evlendiğinden beri aşırı mutsuzum..bir cok sorun yaşadım ve ben bunları asamyrm biraz uzun anltcm kusura bakmayın ne olur..eşimle 2017 şubatta ark vesileyle tanıştım.fakat sonra cok kotu şeyler oldu..ben esimicok beğenmiştim bu yuzden gozum kor oldu resmen..bana o surede zorla sahip olmaya calıştı şokoldum resmen mahvoldum hele ailemi ikna edip nisan nikah vs yapınca istememe rağmen zorla iliskiye girdi bu arada ben memurum ve ailemden uzakta yasyrdumcok kotuoldum ama sevdiğimden bişey demedim ailem arkamda durmyrdu doğru duzgun duğunde altın takmadılar bi suru borc altında evlendim ve hmn esimin annesi ısrar etti ev falan aldık esim de bunalıma girdi yuklu miktarda iddia oynadı ve benşok olsun..ayrica esim cok saygısız biri calistgmz yerde hmn hmn herkesle tartışma..Bi gun gereksiz yere anneme telefonda bi bagrdiannem şok oldu veonunla ilişkisini kesti..babamda boşan dediler boşanmadım cocuğum oldu..banada cok bagrrcağırır defol git der sinirlendgbde beni sevdiğini hicsatmyrm ayrıca eski tum sevgilileriyle ilişkiye girmişve bunları bana anltyrdu midem bulandı benimde sevgilim vardı ama hic sarilmadimbile yani benim midem bulanyrbu kişiden sizce ayrılmalı miyim yasadgmyeri sevmiyrm gidelim diyrm ailem burda gitmem dur yani ben nesoylesem o dediğini yapıyor evin mobilyasını dahi kendisi beğenmiş o kdr baskın biru anneside evimize altlı ustlu otryrz anahtarla giren kendi malıymış gibi davranan biri yani bana gore hic değiller...