selam canlar..
15 yıllık arkadasımın bebeği oldu.. benmde nişanım vardı gidemedim doğumuna , hastaneye. (Sonradan oğrendmki hastaneye anneler haricinde kimse istememişler zaten..)
bende nişanlmla 1 hafta sonra evine ziyaretine gittim. Bi eksiği var ise onu alayım dedim kıyafet cok gelmiştir diye dusundum , sordum bu da soyledi gittim aldım..
15 yıllık arkadasım teyzesi oluyorum sonucta yani ben oyle yakınlık hissettim. ayırıtten Yegenimi de gr altın aldım.. (nişan sonrası oldgu icin fazla bişiy alamadım.)
neyse gittik hem istediği hediyeyi verdim hemde gr . bu ne dedi ya dedim kbakma alamadım nişan sonrası ama telafi ederim dedim. istemıyorum altınını dedi. ne oldu ki dedim ben ters bşy mi yaptım kızım soylesene dedim. yoook bee dedi sonra arkasnı donerek gitti..
daha snra balkona geldi bn bebegı emzırcm dedi cıkamam oda dan bi daha dedi. hgdiniz gule gule dedi.. dayanamadım ya ne oluyo dedim var ise bi derdin sorun soylesene bu nasl tavır boyle dedim.. dondu arkasnı gene gitti. eşi , nişanlm ben şaşırdık.. sonra cıktık evden..

arkadaslar hem istediği eksiğini aldım hem ayıp olmasın teyzeyım diye gr altın alabildim gucum ona yetti.. sorun ne anlamadım burada?
bebek doğmadan once sıksık konusurduk teyzesi az kaldı yegenn bak geliyo tam da nişanına denk geldi tuh fln diip konusurdk. .