Hanimlar sizinle dertlesmeye geldim. Benimle konusur musunuz? Inanilmaz mutsuz ve cikmazdayim. Bugun yasadigim. Bir olayi anlatmak istyorum.
Daha once esimle hic anlasamiyoruz diye post acmistim. Bugun yine anlasamadigimiz bir gunde. Oglen kahvaltiya sicak biseyler hazirladim sevdigi bisey. Tuz atmadinmi buna dedi ama sinir bi sekilde. Her yaptigimda zaten bisey buluyor. Attim yedim azonce de tuzu var dedim. Yok tuzu dedi ya var tattim diyorum dedim ama ben de sinir oldum. Ben yalan mi soyluyorum? Ne yuz kere sinir bi skeilde attim diyosun dedi. Ben de yalanla ne alakasi var siruyosun attim dyorum o zaman az gelmis dedim. Ama tabi bende sakin guler yuzle soylemiyorum bunu. Ama ne kadar kotu bi sekilde soyleyebilirim ki???? Basladi her zaman ayni syleri yapiyosun uyuz uyuz bana cevap veriyosun yapma bidaha yapamiyosun zaten dedi. Ben de yapmycam zaten artik dedim. Sustuk kahvaltiya devam ediyoruz.beceriksizzz dedi. Dakince dedim ki. Niye her cumlende cirkin bisey soylemek zorundasin ki allahaskian dedim bsladi gerizekali vs demeye. Gozlerim doldu. Aldim onunden tabagi mutfaga gittim. Donerken de ekmek getirdim koydum onune. Kalktim sofradan. Seslendi arkamdan. Sen napmaya calisiyosun diye kalkti ustume yurumeye basladi. Su halini tavrini degistir kendine ceki duzen ver karsinda kim var bil demeye. Susuyorum sadece bakiyorum suratina aglamamk icin tutuyorum lendimi. O tabagi kafana geciririm ole ne sinirle aliyosun goturuyosun vs dedi. Sonra omzumdan hafifce itti soylenirken. Orda patladim. Ya ne itiyoun nevar ne dedim sanki dedim elini ittim bende. Ite ite odaya goturdu beni. Saclarima yapisti defalarca kollarima bacaklatima vurdu. Nefret ediyorum artik senden bu davranslarindan dolayi dedim. Sinir harbinden baska biseu degilsin dedim. O kadar vurdu ki bacaklarima kan oturdu. Saclarim tutam tutam yerlere dustu. Haaala konusuyor diye iyice hirslandi. Cikti gitti ise. Okadar uzgunum ki. O kadar pismanim ki herseyden. Bu konuyu buraya yazmaya dahi usendim. Dertlesmeye dahi useniyirum artik. Hicbisey yapamasim yok. Daha gecen hafta ailemle tatile gittik beraber 4 gunluk. Onlara cok ilgili cok hurmetli davrandi. Kendi kendime diyordum ben de bazi seyleri ben buyutuyorum belki de. Bak aileme nasil guzel davraniyor vs diye. Coooooookkkk araftayim. Baksaniza bunlari yazarken bile ne dusunecegimi bilmiuorum
Evlilikte mutsuzum
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Evlilikte mutsuzum