Merhabalar kk hatunları.
Umarım herkesin keyfi yerindedir.
Direkt minnacık derdimden bahsetmek istiyorum.Aslında pekte minnacık sayılmaz benim icin.
Bir kac gundur nişanlımda bir korku sezmeye başladım.
Etrafında pek cok arkadaşı var ve hemen hemen hepsi de evliliğin ne kadar kotu (!) olduğundan bahsediyorlar. Ozellikle bir kac tanesi boşanma aşamasına gelmiş , eşi evi terk etmiş ve nişanlım arayı bulmuş ve barışmışlar.
Epey once bu konu hakkında bir mesajlaşmalarını gormuştum. O zamanlar tabi buyutmemiştim. Ama adam surekli olarak evliliğinden pişmanlığını dile getiriyor ve nişanlıma surekli olarak “abi iyi duşun, başını yakma” diyor.
Hatta ve hatta evlenmeden evvel ilişki kocu ya da cift terapisi alın mutlaka falan diye de bir şeyler yazmıştı.
İki gun evvelde nişanlım bana cift terapisti falan diye bir şeyler anlatmaya başladı. Ben soğuk kanlılıkla dinleyip , neden gitmemiz gerekiyor sence diye ağzını aradım. Bana acık şekilde soylemese de insanların evliliklerinin kotu olduğunu falan soyledi.
Tabi biz epey konuştuk bu konu uzerine. Cift terapistini yanlış bulmuyorum ama o adamın sozu uzerine gitmeyi yanlış buluyorum.
Mesajlarını okuduğumu tabi ki soylemedim. Bu tarz adamlarla goruşmesini hic istemiyorum.
Herkesin ilişkisi cok farklıdır. Şu an icin nişanlımın tedirginliği gecmiş gibi gorunuyor ama yeniden bu konuyu acarsa pek soğuk kanlı duramayacağım.
Şimdi size sorum şu ; sizce bu kişilerle goruşmesine engel koymalı mıyım ?
Ya da acık acık korkup -korkmadığını sormalı mıyım?