Bugun oylesine canımı sıkan bir olay yaşadım ki.. Burada hep okurdum,boşanan kadınlara karşı cevrenin onyargısını.. kimseyi asla kınamadım da,olabilir her insanın başına gelebilir şeyler. Esasen boşanma surecinde bana da bu tarz imalar olacak mı diye korkuyordum ki,oldu da..
Cocukluğumdan beri cok samimi olduğum,birlikte kamplara,yaz okullarına gittiğimiz,kurslara katıldığımız,yaşadığım şehre kilometrelerce uzak bir ilde duğunu olmasına rağmen uykusuz kala kala yorgun argın duğunune gittiğim, fakat kendisinden aynı ozveriyi goremediğim insan,kardeşim dediğim arkadaşımdan bugun oyle bir şey işittim ki.
Bugun kendisini aradım.Bayağıdır goruşmuyoruz yuz yuze..
Kendisinin bana boşandığımdan beri farklı tavırları vardı. Bana karşı davranışları,yaklaşımı değişmişti.. Ben hassas,alınganım belki de,icinde bulunduğum durumdan diye ona değil kendime yordum bu durumu.. Yanlış duşunuyorsun 1var1yok dedim kendime.
Ve uzun zamandır cağrılarıma geri donuş yapılmayıp,mesajlarıma kısa kısa konuşmak istemezcesine cevap veren arkadaşıma bugun tekrar yuzsuzce yazdım ...
İş cıkışı dedim. Bir şeyler yapalım,Bir şeyler icelim mi bir kafede, uzun zamandır vakit geciremedik dedim..
Bana dediği aynen '1var1yok, sen boşandın artık dedi.. ee dedim.. ee si artık seninle goruşmek istemiyorum' dedi....
Oylece kaldım. Sadece peki dedim ve kapattım telefonu..
Oyle uzuldum ki. Uzun zamandır hissettiğim şeyler yanlış değilmiş. Benim yersiz alınganlıklarım değilmiş.
Boşanınca ne oluyordu ?
Cocukluğumuz bir arada gecti,beni yıllardır tanıyordu.Benim ne karakterde bir insan olduğumu,erkek meraklısı bir insan olmadığımı biliyordu...
Biliyorum.. Bundan sonra boyle insanlar hayatımın her doneminde karşıma cıkacak. Ama buna hazır değildim ya.Dışardan yeni tanıdığım herhangi biri yapsın bunu koymaz bana,ama en en sevdiğim kardeşim gorduğum insan yaptı bunu....
O kadar uzuldum ki...
Teşekkur edrim,ve kelime hatalarından dolayı kusura bakmayın..
Boşanmanın ilk falsosu..
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Boşanmanın ilk falsosu..