Merhabalar;
Biliyorum dert değil ama ben akıl almak istiyorum arkadaşlar, acaba yerimde olsaydınız ne yapardınız bilmek istiyorum. Bir kac gun sonra erkek arkadaşımın doğum gunu, gecen sene karşılıklı pahalı hediyeler aldık, tum ozel gunlerde hediyeler aldık yine. Bu aralar cok sıkışığız ben de o da. Bana doğum gunu hediyesi istemediğini, alırsam cok kızacağını, hic bir ihtiyacı olmadığını soyledi. Ben de iki ay sonra benim doğum gunumde sen de almayacaksan kabul dedim, o da tamam dedi. Sizce ne yapmalıyım?
Sevgilim ayrı ilde yaşıyor, iki hafta once borc harc goruştuk, doğum gunu bayrama denk geliyor, ailesi ile olacak goruşemiyorum da. Usulen de olsa ufak bişi alayım mı, alırsam o da bana almak zorunda kalır ve sıkışır mı? Sevgilim daha cok buluşmak icin para harcamak istiyor cunku. Yoksa sadece arayarak kutlamak yanlış mı olur? Sevgilim borcunu iki aya kapatır, belki o bana hediye alır, ben şimdi alamayacağım ya da alsamda inanın 50 tlyi gecemez feci kart borcum var, kuruşum yok, ailemden isteyemem, o bana alırsa altta mı kalmış olurum?
Ben bu ara calışmıyorum, sertifika programına gidiyorum universitede, ailem sevgilimi bilmiyor, cunku istemezler, maaşım olmadığından beri ailemden başka bahaneler ile isteyerek bişler aldım ama şu anda onu da isteyemem.
Doğum gunu hediye problemi
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Doğum gunu hediye problemi