Slm kızlar oncelikle eşimle gun icerisinde neler yapıyoruz onları anlatmak ıstiyorum..
Eşimle 5 yıl olucak evliyiz iki kızımız var.
4 yaşında ve 14 aylık
Yurtdışında yaşıyoruz. Ben turkiyeden gelin geldim eşimle severek evlendik.
Eşimle ilk yıllar cok kotu gecti icki icti sabaha doğru geldi surekli kavga ederdik şiddet uygulardı bunlar eskide kaldı şimdi o sorunlar yok cok şukur ama şimdide ben eskisi gibi değilim eskiden ben cok gulen pozitif biriydim şimdiyse artık hic bir şey yapmak gelmiyor icimden tatile desen izne yani 5 yıldır bir kez tek gittim oda kaynanamgil dırdırından artık gitmekte istemiyorum ailemde pek değer vermiyor o ortamda bulunmak piskolojimi bozuyor iki tarafta...mesela anlatayim
Eşim işe gider 6 bucukta sabah bende gun icinde cocuklarla uğraşıyorum alışveriş e gidiyorum onları birazda olsa gezdiriyorum.
Yaşadığım şehir kucuk pek aktiv şeyler yok yapabildiğim i yapıyorum.
Sonra eşim geliyor ne zaman işi biterse gerekirse evde oluyor eline tlf alıp uzanıyor sohbet muhabbet yok gezmek yok oyle evde dahi olsa kendi cıkar ben cocuklarla baş başayım..Arabamız yok pazartesi Allah izin verirse alıcaz o zmn cıkarız gezeriz diyor ama inanmıyorum ben.Alistim artık onsuzluga onunla oturmak onunla konuşmak birlikte olmak istemiyorum gulmek istemiyorum onunla şuan ağlıyorum bilmiyorum ne oldu bana boylene yapayim bilmiyorum...