Insan yeniden sevebilir mi ?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Insan yeniden sevebilir mi ?
-
02-10-2022, 18:39:09Ogrencilikten bu yana beraber oldugum sevgilimle ayrıl barış bi iliski sonrasi sonunda ayrildik.cok zor oldu benim icin. Onsuz nefes almak bile cok zordu benim icin.. O da bunun farkında olacak ki beni aldattığını oğrendim. Cunku ona gore her hatasinda onu affediyordum . Aldattığını oğrendiğimde ayrıldım ama peşimi birakmadi cok acı cektim benim hatamdan dolayi olduguna inandirdi beni ya da inanmak istedim buna. Devam ettik bu arada da kendisi dışardan liseyi bitirmeye calışıyordu ben memur olduğumda. Is bulacam calisicam falab deyip durdu ama laffta. Guvenim hic olmadi beni aldattigi icin. Beni aldattigi kızı surekli takip ettim sonradan fark ettim ki benimki ne paylasirsa kız da paylaşıyor. Dayanamadım yazdım kiza.Meger kızla konusuyormus arada. Kız da benim olduğumu bile bile konuşmuş. Dediğine gore arkadasca. Bitirdim. Eski sevgilim numarasını degisti o arada. Banaa da atti utanmadan.Ben engelleyince instagramdan kizin ona yazdiklarini atmis bana. Kiz ben cok kotuyum falan demiş. Benim eskisi de biz anlastik kimse kimseye ulasmicak yazma bana diye. Cevap vermedim sadece sok oldum. . Cunku kız bana eski sevgilimin ona ulaştığını soylemişti. Canım o kadar aciyor ki. Hataliyim affetmmemeliydim. Cok sevmiştim. Bu yasananlari unutupp baskasiini sevebilir miyim? Insanlara guvenim bitti