Erkek arkadasımla işler ne derece karıstıgını soz etmeye başlayım konuya en iyisi hemen dalış yapayım

Yaklasık 2 yıldır birlikteyiz. Benım kalıplarımın cok cok dısında birisi . Sevgi anlayısı vs. Ben ona cok ozelmiş gibi davranan , tabiri caizse ‘gozunun icine bakan ’ kişiyim. O ise bana arkadası gibi davranır ; heyecansız, sorunlarını anlattıgı birisi gibi. Sevgi olcutu bu olmadıgını soyler. Kardesine de hep boyle oldugunu ama cok sevdiğini mesela bunu der ama ben kardeşi olmadıgımı , kafasına gore bagırıp cagırıp bunuda benim iyiliğim adı altında yapamayacıgının farkında olmayan birisi .
Annesiyle yakında tanıstım, bi sorun olmadı. Yaza evlenmeyi dusunuyor bay x . Benım annemle ailemle tanısma vs. Olmadı.
25 yasındayım ve bu ara kendimi dusunuyorum yani kendimi anlamaya calısıyordum . Bu ılıskıyle basladı , ben herşeyini soylemeyen biraz gizleyen veya ketum biriydim bunun hakkında asırı elestırı , kavga , hakaret aldım ve sonucunda banada mantıklı gelmişti . Kendi icimde yol almaya basladım, bu girişle.
Bu yolda 3 aydır birseyleri dusunuyorum. Neden boyle oldugumu, cocuklugumda ki harapları. Kendim de olan harapları , cok şey yasadıgımı farkettim ve bunları kuzenime anlattım , aklımda olan herşeyi nerdeyse .
Bunu bay x e anlatmak cok isterdim. O bana cunku herşeyini anlatır ve ben de onu sorgusuz sualsız, basını oksayan bir anne gibi dinlerim. Bu cok kez oldu, her konuda liman olurum bunu kendi de der.
Bu zamana kadar herşeyini kendi cozmuş biri olarak , hem bana gizle diyen bir kışiye hem benle evliliği dile getiren kişiye ben mi yanlıs davranıyorum diyerek biraz da kendimi kesfedince yaralarımı ona acınca biraz ılıskımız de seffaflasır diye umdum. Dun kuzenimle konustum resmen ozgurlestim kendi hatalarımı , bana yapılanları. Yazıyordum ama kendine itiraf etmek cok zordu, baskasına itiraf daha da zor. Bunu yasayan bilir..
Sonra bay x le bulustuk konu acıldı bi anda . Ben basladım ve neden biseylerimi anlatmadıgımı ?! Pardon anlatamadıgımı anladım: asla ben dinlenmiyordum bunu kendime baglıyordum dun olayı ust pencereden de izledim.
Ben basladım boyle istiyorum omzunda anlatayım yorum yapsın ve yapmasın bilsin beni kırıklıgımı da bilsin. Gerekiyorsaa ağlaya aglaya anlatacaktım.
Basladıgımda 3 cumleden sonra bak banada bu oldu. Senınki dert mi gibisinden . Ama ben onun yasadıklarını herseyini bilmesemde hep dinledim. Kendimi katmadan sadece anlamaya calıstım olayı degıl onun buna ne tepki verdğini neye kırıldıgına.
Sana bu oldu insanları suclama zaten suclamıyorum diyorum sadece anlatıyorum bana gecmişte 3 yık kendini anlatan kişiden aldıgım yanıt su oldu: takma. ! Taktıkca daha da cıkılmaz oluyor. Kuzenıme 3 saat anlatabildiğim akan giden konusma 3 dk gecmeden bitti.
Once ki gun sunu demiştim ben ilişkide kendimi goremiyorum ben buraya eklendim senın hayatının yardımcısı gibiyim ben yokum. Ve soylediği şey buna sen varsın bireysin.
Veya hastaneye gidiyorum basım donuyor demiştim salı gunu işe dondum dedim direkt benım elim kanadı bayılma tehlikesi gecirdim .
Ancak ılıskıde ben yokum orneğine cok sacma bisey dedim, kusamıyorum asıl sorunu dediğim suydu dunden once ki gun. Yanı yuzyuze gelmeden, ben canlı muziğe gitmek istediğini soyluyorum biraz , kafam rahat olsun kusayım anlatayım ona . Bunu istedim. Tek dediği ug puf.
Neyse dun arabaya bindik eve gidiyoruz. Bu canlı muzik olayından dolayı benım kendi ılıskide olmadıgımı anlamam cok sacmaymış . Asıl sorun ne biliyomuaun dedim . İnsanlar birbirinin gozunun icine bakıyor. Ben senden biyere gitmek vs istemiyorum.
Olay nasıl geldi 1 dk gecmedi ben kavga edince cok arıyomusum , ustune gidiyormuşum . Bunalıyomuş, o an soka girdim ben o durumda ordan uzaklasıyorum beynen alakayı anlamıyorum asıl sorun buymuş. Ben bencilmişim . Tamam dedim haklısın sırf sussun diye . İncem cunku eve doneceğim. Bak yine kustun dedi. Bir gun once ben senleyken oynuyorum dedim hıc sorun yokmuş gibi bana bunu soruyor , soylemiyosun diyo . Benım orda ipler koptu, bunalmış gitmek istiyormuş. Ve konusmuyoruz.
Ben neyin icindeyim nolur bana yardım edin , hani sorun bendeyse inanın soyleyin ki kendimi bileyim ; cok acıgım kendimi degıstırmeye. Ama bana biri lutfen mantıklı bisey desin , lutfen
Cok uzun oldu affedin