İş meselesi
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- İş meselesi
-
02-10-2022, 18:38:51Merhaba hanımlar sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Ben bu sene universiteden mezun oldum ve ailemin yanına dondum. Tabi her yeni mezun gibi iş başvuruları, mulakatlar. Neyse salı gunu bi yerle goruştum hemen o gun ikinci goruşmeyi yapmak istiyoruz deyip beni genel mudurlukten calışmaya başlayacağım yere yonlendirdiler. Oraya gittiğimde mulakat olmadı beni hemen işe aldılar ve tabi ben şaşkınlıktan hicbir şey soramadım. İşe başladıktan sonra oğrendim coğu şeyi meğerse iki kişi işten cıkıyormuş bu aceleleri ondanmış. Sabah 1 saat akşam 1 saat yol gidiyorum, evet bu İstanbul şartlarında gayet normal ama iki vesaitle gidiyorum. Oğle arası yok beni en cok şaşırtan bu oldu, iki kişi calışıcaz ve yemeğe cıkarken birbirimizi idare edip hemen yiyip donucez işimizin başına, hafta ici 09.00-19.30 cumarteside 09.00-17.30 calışma saatleri yani sadece pazar gunu tatil ve asgari ucret. Bu benim icime hic sinmedi şu an 4.gunum bitti ama resmen zorla gidiyorum. Bırakmak istiyorum ama bi yandanda şımarıklık mı ediyorum, tum arkadaşlarım iş arıyorlar diye duşunuyorum. Bana biraz fikir verin lutfen.