kırılmakta haklı mıyım?
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- kırılmakta haklı mıyım?
-
02-10-2022, 18:38:42cok cok kucuk bir sorum var size dert bile sayılmaz ama kafaya taktım. yeni goruştuğum biri var sevgili sayılırız ama bu flort donemi tam yeni eve taşınmasına denk geldi. kendisi calışıyor iyi bir yerde ben ise uzun suredir işsizim ve cok dert ediyorum bu konuyu. her neyse bu taşınma doneminde cok para harcadı tabi kolay değil. biz de ayrı şehirlerde yaşıyoruz. işsiz olduğum icin pek maddi durumum da yok ailemden aldığım sadece ama yine de goruşmek icin gittim taşınmasına yardım edeyim vs. diye. kafaya taktığım ise şu evi yaptı kendine gore eksikler var tabi mutfak alışverişi vs. gibi şeylerde yardım ettim kendi capımda ama ufak eşyalardan biri icin sen alırsın artık onu da gibi bir laf etti tamam dediği pahalı bir şey değil belki ama durumumu biliyor ona yardım icin ailemden para alıp yolculuk ediyorum harcama yapıyorum vs. ailesinden de hic para istemiyor az cok biliyorum anlıyorum yani onlardan istemiyor ama bana boyle bir şey demesi biraz gururumu kırdı sonucta biliyor durumumu. haklı mıyım sizce yoksa boşuna mı takıyorum abartıyor muyum?