Ah nerden başlasam bilemiyorum, ama toparlamaya calışacağım. 1 yıl oldu evleneli. Kacarak evlendim maalesef. Sevgiliyken her şey iyiydi cok değer verirdi. Ama evlendigimzden beri cok sinirli oldugunu gordum. Ailesi herkes de bilir sinirli olduğunu.neyse, bikac kez şiddet gosterdi,tokat vs.. haric. Ve inanın ki hep sacma sebeplerden dolayı. Ve birgun kalkıp benden ozur dilemedi. Hep ilişkiyi kurtaran taraf ben oldum. Kizdiginda kufur eder o.c vs. Gibi. Her şeye hep sabrettim. Ama artık dayanamıyorum. Son kavgamızda arayi bulmak icin yanına gittiğimde tokat attı,kufur etti. Neymiş,ben onu aramamışım,trip atmışım. 1 aydır dışarı yuzu gormedim. Dışarı cıkalım sıkılıyorum dediğimde of boşver nereye cıkacaz der. Ama arakadaslriyla da surekli gezer. Off kızlar inanın bunalımdayım. Kimseye anlatamıyorum derdimi. Annem kus benimle. Ama gidersem sahip cıkar bana. Lise mezunuyum. Sınava girip meslek edinirim. Onume bakarım diyorum. Sizce yapabilir miyim.cesarete ihtiyacım var. Gidersem ya anneme bana bisey yaparsa diye korkuyorum. Ama polis vs. Var. Belki de yapmaz diyorum. Inanın ki gidersem kaybedecek bişeyim yok. Anlatamadigim daha cok şey var. Cocuğum da yok. Yaşımda genc.