Arkadaşlar maddi olarak ise ihtiyacim var, uzun zamandır iş arıyordum buldum şukur ,ilanda bir yaşlı teyzeye yardımcı yazıyordu ,saatleri şartlari ideal ,evimede ,bebeğinde vakit ayirabilecegim bir iş..
İş Goruşmede cocukları cok nezih iyi bir insanlardı ,teyze tek yaşıyor ,gunluk rutin işlerden bahsettiler yaparım dedim..
Gelin gorun ki teyze iki gunde bel fıtığı etti beni niyemi saatler icinde sığmayacak işler yaptırıyor (ev ,sil şupur ,tuvalet ,banyo ,balkon ,utu ,cam ,yemek calışma saati 5 saat ben koşturmaktan nefes alamadım bana diyorki ornek 2 ye kadar anlaştım diğer yardımcim 4-5 de işi bitmeden cıkmazdı diyor ben saatim gelince cıktığım icin yuzu asılıyor ,ve titizlik hastası hic bir şey beğenmiyor hergun o işler yapılacakmış ,galiba işten cıkaracak yada ben cikacagim.yasi geckin olduğu icin bir dediği bir dedigini tutmuyor ona takilmiyorum ,saygısızlık etmiyorum asla ama dun senin gozun saatte deyince icerde bir aglayasim geldi ,cunku zaten yarim gun calışma tercihim kucuk cocuğum olduğu icin ..ben ne yapayım siz soyleyin ,iş buldum diye sevinirken yine issiz kalacağım ,bu teyzem beni cok uzuyor..