Merhaba herkese 2 gun oncesine kadar 6 aylık bir ilişkim vardı. Seviyordum soylediği ve gorduğum kadarıyla o da seviyordu. Beraber cok vakit gecirdik, eğlendik, mutluyduk baya. Klasik, yeni başlayan ilişkilerin cicim ayları işte.
2 gun once bana karşı vicdan azabı cektiğini ve soylemek istediği bir şey olduğunu soyledi.
Evliymis 3 senedir.Beni cok seviyormus, eşiyle arası uzun suredir kotuymuş,olene kadar benimle olmam istiyormuş falan filan.
Bitirdim tabiki. Numarasini engelledim başka numaralardan ulaştı.
Evin onunde bekliyor sabaha kadar.
Ben cok mutsuzum cok kalbim kırık. Eşi icin de cok uzgunum baktım facebookta kendine mutlu bir dunya kurmuş kocasını cok seviyor evlilikleri iyi gidiyor sanıyor.
Geri donmeyi elbette duşunmuyorum. Evli adamla birlikte olmak metreslik. Ama zaman zaman korku kapliyor ya ozleyip donersem diye. Bana soylediği kadariyla karısı da evliliğin kotu gittiğinin farkindaymis o da artık ustune duşmuyormus (facebook oyle demiyor )
Ben bir kadının mutsuz olmasına sebep olamam sizlerden ricam beni biraz toparlamaniz,tavsiye vermeniz, eğer yanlış bir şey yaparsam o kadının ne kadar uzulecegini bana anlatmaniz. İcim cok sıkılıyor cok.
Sevgilim evliymis
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Sevgilim evliymis