Oncelikle MEB de oğretmenim. Biriyle tanıştırıldım. Cok sevdim. Ama maalesef cok sevdiğim aile yapım musait değil bunlara. Bir bayanın bir erkekle gezmesine katiyen karşılar. Neyse adam il dışında gorev yapıyordu. Gorevi gereği işteyken pek telefonla konuşamıyorduk. Akşamda ailemin yanında ben konuşamıyordum. O da yeter dedi terketti. Sonuna kadar hak verdim. Ben daha once bu meseleler yuzunden kac kez yarı yolda kaldım. 32 yaşındayım. Şimdiye kadar cocuklarım olurdu. Ben kimle tanışsam bu sorunu yaşayacağım. Ailemi kırmadan başka eve taşınmak zorundayım. Bunda kararlıyım. Cunku malatyadan benim gorev yaptığım gaziantepe gelmeleri luzumsuzdu. Yok kararım kesin. Arkadaşlarla pikniğe gittik. Piknikte iki resim cekilip kız kardeşime gonderdim. Kız kardeşim arayıp benle kavga etti. Sen bu fotoğrafları bir erkeğe yollayacaktın, yanlışlıkla bana yolladın diye sataştı. Vaktinde kiminle mesajlaşıyorsın diye tokat atmışlığı var. Benim kararım kesin eşyalı 1+1 tutup yerleşeceğim. Millet atanıyor yalnız hayatına devam ediyor. Şimdi sorum şu.gittikten sonra o adama tekrar ulaşıp ben musaitim istediğin zaman ara demeli miyim?kabul etmese de napalım başkası cıkar karşıma.