Gunaydınlar sevgili k.k
Bitmeyen bir derdim var.kafam cok karışık,ne yapacağımı,nasıl adım atacağımı bilemiyorum yardımıniza ihtiyacım var yine
Evliliğim boyunca eşimle bir kac defa dışında buyuk tartışma,kavga olmadı.cok seviyorum kendisini aslında genel olarak mutluyum ama aile konusu beni bitirdi.tukendiğimi hissediyorum artık ve korkarım bu evliligime de yansıyacak cunku ben gelecek goremiyorum bizde,sonumuz yok gibi dusunmeye başladım.eşimin ailesi ile ilk sıralar cok iyiydik,ben oyle sanmısım.zamanla kız kardeşi ile sorun yaşadık,onun yuzunden anne babası bana tavır aldı.sebep beklentileri cok fazla idi benden.cok fazla odun de verdim ama bitmedi sorunlar.ne kadar kendilerine desem de bir hatam varsa benle konuşun kendimi duzeltirim,onlar yuzume gulup arkamdan konuşmaya başladı.ya oyle bir hal aldı ki akraba,komşu,es dost kimi bulsa beni kotuluyor benim hakkımda konuşuyor.son olayda bir konudan dolayı kaynanama kırgındım aramadim kendisini ama o arayinca konuştuk.biraz ben sakinlesince aradım kendisini soğuk konuştu.evine gidecektik kayinbabam eşime annesinin evde olmayacağını soylemiş,sonradan oğrendim ki kaynanam bunu soyletmis ben oraya gitmeyeyim diye.kocası da bunu kabul etmiş.bayramda da ben gitmem diyorum eşime.ama O uzuluyor arada kalıyor.bana bir akıl verin,kendi aileme de şimdilik bişey diip olayı daha da buyutmek istemiyorum ama kotuyum(arada cok fazla ayrıntı var anlatmakla bitiremem.sorarsanız tek tek cevaplarım )
Cok uzun oldu ise kusura bakmayın.şimdiden Teşekkurler