Merhaba arkadaşlar. Direk konuya gireceğim. 23 yaşındayım erkek arkadaşımda aynı yaşta. 1 senedir aynı işyerinde calışıyoruz ben işe girdikten 3 ay gibi bir sure sonra erkek arkadaşım benden hoşlanmaya ve bu ilgisini belli etmeye başladı ben ilk başlarda bu ilgisinden hoşlanmıyordum ama tanıdıkca ona aşık olmaya başladım. 3 ay oncede sevgili olduk. Ama sevgili olmadan onceki adam gitti başka biri geldi sanki. Sevgili değilken her akşam mesaj atardı arardı saatlerce konuşurduk guya arkadaşca. Sevgili olduk o ilgisi kayboldu resmen

Şimdi ben demeden neredeyse hic demiyor şoyle yapalım boyle bişeyler yapalım. Haftada bir ancak oda arkadaşları ve sevgilileriyleriyle. Bu duruma isyan ettiğimdede bana suc atıyor sen niye soylemiyosun diye. Mesela yarın ben memlekete gidicem en son pazar bişeyler yaptık demiyorki bir hafta yok cıkalım bişeyler yapalım. İş cıkışı arabada beni bırakırken akşamda cocukları cağırayım bari dedi bende tutamadım kendimi ben yarın gidiyorum bir hafta yokum sen arkadaşlarını cağır dedim. Oda tamam senle buluşalım dedi 1-2 saat sonra hazırlan filan dedi ama ben soylediktrn sonra bir anlamı yok dedim. İyide kısa sureliğine gittiğin icin aklıma gelmedi filan dedi. Tamam dedim gittim eve sonrada istemedim gitmek. Benmi abartıyorum bilmiyorum ama onu cok seviyorum ve ne duşunduğunu bilmiyorum benden soğudumu diyorum bazen ama ailesine herkese anlattı beni kuzenleriyle tanıştırdı ozaman niye bukadar ilgisiz? Ne olur fikir verin bana