merhaba KK canlar..
Nişamlmla iyi anlaşıyoruz. İcimi rahatlıkla acabiliyorum , dokebiliyorum. gec bulduk birbirimizi. hatta o herkese 39 yıldır onu bekliyorum. sen benm kıymetlımsın iyiki karşıma cıktın.. 2 yıldır birlikteyz değişmedi yaklaşımı ilgisi fln..
beni rahatsız eden bişy olsa ailesinden arkadasından cevresınden soyluyorum herseyı.. bole bole oldu neden olmaması gerekırdı fln..
her defasında haklısın hayatım, hallederim hayatım, daha dikkatli olurum aşkım vs vs diyor.. tamam bu guzel bişiy belki ama beni de duşunduruyor. Gecen kızkardesınn yaptgı hatayı soyledim haklsn hayatım o iş bende . bundan snra daha dikkatli olurum dedi.
şimdi diyeceksenz buldunda belanımı arıyosun diye .. ama ne bileyim hic mi tepkin yok yada daha dur nişanlıyız o benm kardesm vs diye cumlelerde yok.. ya da normal ? boyle seyler ben hep hayatım boyunca farklı karsılastgm icin sorgular oldum bilemedm ...
bole olması sanki kopruden gecene kdrmış gibi geliyo. bazen takılıyorum inş değişmezsin kopruden gecene kdr değildir diye insan yasamadan bilemez dedi ben neysem oyum.. seviyorum sevildiğimi de hissediyorum ilgi de var cok şukur allah bozmasın..
tecrubeli olanlar yardım please ?