Arkadaşlar şiddet oyle bişey ki ozguveni altust ediyor ne kadar eğitimli olursan ol hic farketmez kendini aciz, gucsuz hissediyorsun. Forumlara bakıyorumda bilmeyen arkadaşlar inanın bu kadar iddalı konuşmayın başına bu durum gelince elin ayağın kafan duruyor.
neyse ben biraz kendi durumumdan bahsedeyim yeni evliyim ve yukarda bahsettiğim gibi en kucuk kavgalarda eşim şiddet uyguluyor bende hiddetleniyorum bende ona saldırıyorum ama ne fayda Allah yaratılıştan ona bi guc vermiş mumkun mu baş etmek. Son kavgamızda bittim resmen 2 gun denize karşı bi otele yerleştim ve intiharı duşundum şimdi daha iyiyim aciz kocam bana psikolog ayarlamış ona goturdu ilac yazdı doktor agır depresyondasın dedi aciz kocama da yazmış sen bunalımlara sok sonra yalvar agla psikologlar ayarla...
Biraz kafamı toparladım. Boşanmayı duşunuyorum işlerimi ayarlamaya b planı yapmaya calışıyorum. K;mselere anlatamıyorum kime anlatayım utanc verici bişey babama annem yeterince uzuldu zaten şimdi arkadaşımda kalıyorum psikologum bi sure evden uzak kalmam gerektiğini soyledi tabi bitaraftanda aileme caktırmamaya calışıyorum.İşin aksi tarafı eşimle aynı işyerinde calışıyorum daha doğrusu ortağız. şimdi o başka odada ... Bu forumu inceledim biraz cok mantıklı kızlar var akıllı kimselerede anlatamadığım icin size yazayım dedim. Sadece icimi doktum zira yapılacak şey belli ve fakat kolay değil bekara karı boşamak kolaydır diye amiyane bir tabir vardır cok doğru. Evleniyorsun aleme duyuruyorsun sonra 10 yıldır tanıdığını sandığın adam canavara donuyor. Hayaller yeni evin kucuk ayrıntılar canını yakıyor.
İşte durum bu kocam şimdi yalvarıyor ağlıyor ama yok insanda ne sevgi kalıyor ne istek şu yaşama sevincimi ve mucadeleci ruhumu geri kazanabilirsem tekrar ayağa kalkıp onume bakıcam