Merhaba hanımlar..
6 aylık nisanliyim..
Kayınvalidem eşi vefat ettiği icin oğluyla yalnız yaşıyor..
kayınvalidem biraz mesafeli ve soğuk davranıyor flort doneminde bu kadar soğuk değildi..
Mesela evlerinde beraber nişanlımla kahvaltı yapmak istiyorum kendi kendimi davet ettiriyorum..
Bizim aile kulturel yonden farklılık var ama onlarda Anadolu insanı biz de ama biz doğuluyuz. Bizim adetlerde gelinler el ustunde tutulur ve yemeğe davet edilir ya da ne bileyim geline sıcak davranılır aslında sıcak ama sanki mecburiyetten beni sevmek zorundaymis gibi davranıyor...
bunu nişanlımla konusunca sana oyle geliyor icimize girince farklı olacak annem.seni gelin kızım diye seviyor diyor ama bunu ben kayınvalidem de goremiyorum
Bizim de gelinimiz var ama annem ona cok farklı davranıyor belki sacma gelecek ama abimin eşini kıskanıyorum annemin ona gosterdiği ilgiyi belki de..aynısını kaynanamdan da beklerdim.. bazen herseye mudahale etmek istiyor ama biz evli sayılırız artık kendi kararlarımızı veerebiliriZ
Kadın bazen cok iyiyken bazen buz gibi oluyor nasıl davranacağını şaşırdım.
Yalnız kadın ben sorun yaşamak istemiyorum nisanlimi cok seviyorum ama annesi hep boyle mi olacak. 6 ay da o kadar doldum ki sanki 6 yıllık evli gibiyiz
Ne yapmalıyım
Ne yapmali ve nasıl davranmaliyim?
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Ne yapmali ve nasıl davranmaliyim?