Merhabalar ,yaklaşık 10 gundur kv deyiz.Daha once sorunlar yaşadık ve Ozurler dilendi vs tekrar uzun uzun anlatamayyim .

Tavır olarak bir sikintilari yok .Bende cok fazla yuzgoz olmuyorum ama sıkıldım ve eşimin başının etini yiyorum .Cunku bir ccevap verdiğimde bayilmaya kalkacak kadar ortalığı yıkan bir tipti kv .

Neyse eşimin yeğeni var oğlumla yaşıt sayolir gelir gelmez bir sure kaldı o da burada .Alerjik bir bunyesi olduğu icin takviye mama alıyor bir yıldır ve aşırı kilo almış onun oncesinde kilo alıyordu cicukcagiz .

Geldiğimizden beri oğlumun ağzına sokmadigj herseyde en bastan dinkiyoruz x herseyi yer ,aklına gelebilecek herseyii...Cocuk burda 1 hafta kaldı yemek yememyi bırak ,cocuğun ağzını burnunu kolunu bacağını tutup kusturana kadar yedirip kusunca da tekrar ağzına tikmaya calsiiyolar ve ben artık dayanamayıp cocuğu tiksindireceksin oyle işkence mi olur deyince hemen kucuk emraha dondu kv ..

Benim oğlum da aşırı aşırı yemek secmeue başladı sağolsun bir lokma yiyene kadar fenalık basiyo sabah kaliyotuz kızım sen yedir cocuğu da sende rahat ye diye bir başlıyoruz gun icindeki tek muhabbet cocuk yemedi bak yine,x olsa havada kapar valla herşeyi yiyo buttuuun sebzelwr ,buttuuun aklına gelebilecek herseyyy diye bir saat konuşuyor .
Eşim susturuyo ama yine aynı ,...

Yemin ediyorum kıskanclık değil ama cocuk yaristirilmasindan nefret ediyorum .
Oğlumun doğum kilosu bu cocugun neredeyse 2 katıydı ve ilk 2 yaşına kqdar oğlum herşeyi yiyen baya toplu bı cocuktu.Bu kezde oğlum yaristiriliyordu o zamanlar baya sert bir şekilde susturuyordum ama şuan kıskanc durumuna duşmek istemiyorum .

Tek bir lafla susturacagim artık patlamak uzereyim yani ben mi beceremiyorum bu anneliği cidden ??