Merhaba arkadaşlar bir konuda destek ve fikirlerinizi almak icin uye oldum. Yorumlar icin şimdiden teşekkur ederim.
26 yaşındayım calışıyorum 10 aylık bir iliskim vardı yeni bitti ne yazikki.
(kırılınca susup icine kapanan yapısından dolayı 2 ay ayrı kalmıştık yapısı gereği beni yalniz birakmisti birazda ailevi sorunlar yaşadığı donemdi bu yapısını duzeltecegini soyledi ve barıştık ) bu sorun dışında hersey iyiydi niyeti hep ciddiydi hatta ailesininde evlilik konuda baskısı olduğunu duşunuyorum. Annemin calıştığım şehre beni ziyarete geleceği hafta onu annemle tanistiracaktim ama birkac gun kala cesaretim kırıldı vazgectim sanırım korktum bir kez yalniz bıraktığı icin guvenim sarsılmıştı nedense ciddi adim atmaya cekindim ona evliliğe hazir olmadığımı soyledim ne zaman hazır hissederim bilmiyorum beklemezsen saygı duyarım dedim. Ve Ogun kıyamet koptu bana hic inanmadı dalga gectiğimi kandırdığımı duşunup ofkeden deliye dondu. Beni terk etti engelledi o gun. Ablamin telden ulastim annemle tanistircam ispatlicam seni kandirmadigimi seni sevdiğim yalan değildi desemde asla kabul etmedi. Cesur ve net olamadin sogudum senden dedi annem duyunca uzuntuden hastanelik oldu senin yuzunden dedi beni hayatindan cikardi (annesine de duşkundur) Son anda duzeltip ikna etmek istesemde kabul etmedi o kadar net soyledi ki rahatsiz etmek istemedim zaten mahcup hissediyorum 15 gunu gecti irtibat sıfır.
Ne olacak bilmiyorum hersey benim korkularım endişelerim yuzunden bitti diye duşunuyorum belkide hayırlısı boyledir sizler ne duşunuyorsunuz