Selam kızlar ,

Gecen gun yaşadığım hala sinir olduğum olayı anlatmak istiyorum.

Adet duzensizliği ve başka sorunlarım icin kadın hastalıklarından universite hastanesine iş cıkışı icin randevu almıştım. Mesai dışı olduğu icin bekleyen yoktu ve uzun bir surede doktoru bekledim.

Neyse doktor hanım geldi direk bilgisayarın başına gecti benimle konuşmaya başladı. ama bir yandan da bilgisayarda bir şeyler yapıyor yuzume hic bakmıyor. soylediklerime duraksayarak cevap veriyor (aklı bende olmadığı icin )

Ben zannediyorum ki ultrasonla bakıcak kan tahlili verecek filan. kadın bana zaten herkesin bildiği klasik dikkat edilecek şeyleri soyleyp ben daha ağzımı acmadan gecmiş olsun iyi gunler dedi

Banada sanırım o an kal geldi iyi gunler deyip cıktım ama cıktıktan beridir kendimi yiyorum cok sinir oldum kızlar ne bir tahlil ne bir muayene ne bir yuzume bakma normal mi bunlar ?

Mesai dışı olduğu icinde ekstra doktor ucreti odedim ve bekleyen kimse de yoktu. şu anda o parayı havaya atmış gibi hissediyorum ustelik derdime de care olmadı. tekrar doktora gitmem gerekiyor. bu konuyla ilgili ne yapabilirim ?