Merhaba hanımlar. Uzun suredir siteyi takip ediyordum, bu konuyu acmak icin de uye oldum.
Uzun yıllar boyunca sevdiğim, beklediğim biri vardı benim. İlk sevdiğim kişiydi, sınırlarımı zorladığım her şeyi goze aldığım, yaptığım fedakarlıkların haddi hesabı yoktu. Bu kişiyi cok sevdiğim icin o sure zarfında maalesef her hatasına sustum. Yazsam sayfalar surer. Yıllarca sevip bekledim. Her seferinde veda edip gidiyordu. Tekrar gelip veda edip gidiyordu. Onu sevdiğimi, icimden gecenleri hicbir zaman tam anlamıyla ona soyleyemedim. İzin vermiyordu buna.
bana verdiği zararları (ozellikle manevi anlamda cok zararı oldu, kufurler etti vs vs) uzulduğumu incindiğimi yani kısaca bu gecen yıllarda ben ona hicbir zaman ne kadar acı cektiğimi uzulduğumu vs soyleyemedim.
Biraz karışık yazıyorum ama nasıl kısaltacağımı bilmiyorum konuyu. Hayatımın en kotu yıllarıydı. Psikolojik destek aldım o donem.
Ustunden zaman gecti ama hala bazı olumsuz etkilerini ustumden atamadım. İcimde biraz ofke var. Kızgınlık. Ya da adına ne dersek.
Hayatımda şuan konuştuğum biri var. Konunun başında yazdığım kişi geri geldi. Donup onu dinlemem icin uzun suredir ulaşmaya calışıyor. Hic konuşmadım, soylediklerine cevap vermedim. Pişman da kendisi.
O kişiyle bir daha olmaz. Bunu biliyorum. Benim sormak istediğim şey ise; o kişiye karşı icimden gecenleri hicbir zaman soyleyememiştim. Ya da neler yaşadığımı vs.
Şimdi o kişiyle konuşup bu icimden gecenleri soylersem kendimi daha kolay iyileştirebilir miyim? İcimdeki bu ofke diner mi? Yuzleşmek iyi gelir mi?
Buraya kısa yazmaya calıştım ama gercekten cok sevdiğim ve cok acı cektiğim (hem ruhsal hem fiziksel olarak sağlığımdan olacak kadar, hem maddi hem manevi bircok yonden) bir olay benim icin.
Cevaplarınızı bekliyorum..