Merhaba hanımlar.
Oğlumun iki yıldır gittiği evimizin cok yakınında bir kres var. İdaresinde işleyişinden genel olarak memnunum. İlk yıl ozelljkle cok memnundum cunku ogretmenimiz cok iyiydi. Cok hareketli olan oğlumu cok guzel yonlendiriyor ve daha rahat oğretiyordu. Gecen yilsa oğretmenden dolayı cok sorun yaşadık. Hic memnun kalmadım. Cocuk sadece gitti geldi, hic birşey oğrenmedi adam akilli. İlk donemi hep idareyle goruşerek gecirdik. Sorunlari anlattığım bir basligim vardı https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sikayet-etmeli-miyim.1097414/ ozet gececek olursam, surekli şikayetci olan ama sınıfta bir sorun yaşandığında ben gormedim diyen bir ogretmendi. Ama mudurumuz cok iyiydi bir cok sorunu onunla hallettik diyebilirim.
Neyse şu anki durum, kaynim başka bir okulda psikolog, bu yıl onun kızı da krese başlayacak ve oğlumu da kaynimin olduğu okuldaki o krese almak istiyorum. Amcasıyla arası cok cok iyi. Amcası oğlumu cok iyi anlar, ilgili ve cozum odaklı bir insandır. Kreste fiziki imkanları şu anki okulumuzla başa baş gibi diyebilirim. Oğretmeni de kaynım beğeniyor. Neşeli ilgili biri olduğunu soyluyor.
Bizim kreste oğlumun oğretmenini değiştireceğiz diyorlar. Butun arkadaslari o oğretmenle devam ederken kendini ayrılmis hissedecektir. Ve benim cok sevdiğim mudur de başka şubeye gitmiş.
Şimdi kaynimin olduğu okul diyelim ki harika da olsa 8 km uzaklıkta. Servisle gidecek. Yada biz işten once goturecegiz donuşte alacağız. Kışın daha hava bile aydinlanmamis olacak.
Değer mi?
Cok kararsız kaldık