S git dedi.
Kadınca0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- S git dedi.
-
02-10-2022, 18:23:14Kızlar o kadar kotuyum ki napıcami bilemiyorum kimseye derdimi anlatamiyorum. Dun gece saat 1 de eşim olacak dengesiz hali saha macına gitti. Her seferinde gidebilir miyim diyor ben itiraz edecek olsam işte stres atıyorum ben gitmezsem cok kotu olurum size patlarım vs. diyor bende hal boyle olunca gitsin diyorum nasılsa evde de bir işe yaramıyor. Git diyorum ama her donuşunde bak gittiğin zaman cocuklar durmuyor başedemiyorum diyorum bunu goruyor. 2 bebeğim var. Buyuk 2 yaşında. Cok duşkun babasına. Giderken farketti. Cok cok ağladı neyse ayağımda salladım uyudu. Ama bu kez ayağımdan kalkmıyor ki kucuğunu emzirip uyutayım. Oyle boyle bir ağlama değil. Apartmanı ayağa kaldıracak şekilde ağlıyor kucukte korkuyor oda ağlıyor. Delirecek gibi oldum milyon kez aradım ses kaydı gonderdim. Bak durmuyorlar gel vs en sonunda dedim senin gibi adam yerin dibine girsin. Bu mactan cıkmış gormuş bunları eve gelme dedim geldi. Kapıyı kilitledim girmeyeceksin dedim. Apartman tanıdık hep akraba. O saatte kavga etmeyelim diye iceri almak istemedim. Malesef kendisi cilingir. Actı girdi. Bir suru laf saydı bana. Ben izin vermişim git demişim şimdi nolmus onun sucu yokmuş hakaretler vs. Sesimi cıkarmadım baba diye ağlayan bebeğimi onun yanına bırakıp kucukle beraber ytak odasına girdim. Orayı da kilitledim ne dediyse acmadım. Sbh ise gitmek icin uyanınca cocukta uyanmış tek bırakıp gidemedigi icin kapıyı yumrukladı sonunda uğraşıp orayida actı. Ve yanıma gelip bana tokat attı. Bende durmadım saldırdım uzerine baya bi itisme oldu. Cocukta hepsine sahit oldu. Bana S. Git dedi. Bende hemen giyindim cıktım. Sonra dayanamadım emen bebeğim cok ağlıyordu. İceri girip onuda aldım. Cıkarsan bidaha gelme eve dedi. Cıktım. Bu kez diğer bebeğim kaldı. Ceksem gitsem biliyorum ipler kopacak. Bir daha asla donmem.. Bitiremedim. Duşuncelerim cok karışıktı. Oturdum dışarıda. Herkes ise gidiyo bide o saatte. Gorunmek istemedim tekrar girdim eve. Kapının onune yiğildim ağladım bu beni sakinleştirmeye calıştı. İşte seviyorumlar ağlamalar vs. Ben baya kendime gelemedim. Bu oğlumu aldı ise goturdu. Bende duş falan aldım. Cocukları alıp gidicem. Ama cocuk arabası dukkandaydi. Aradım Arabayida cocuğuda getir gidicem dedim. Getirmedi. Sonra mesajlar attı ozurler diledi vs ben tersledim. Sonra cocuğu biriyle yolladı eve. Cocuk arabası yine yok. Az once mesaj attım ben gidiyorum telefonu eve bırakıp dedim. Sen gidemezsin beni bırakıp vs sen cok daraldin seni bayramdan sonra tatile goturucem seni cok seviyorum evde otur lutfen flan demiş. Birşey yazmadım ben acmadım bile mesajını. İki cocukla nasıl giderim nereye giderim. Burnu surtmeli. Eve gelince beni bulamamali. Ama nasıl. İki cocuğumda kucucuk. Biri emiyor arabaları yok birşeyleri yok. Disari adım dahi atamıyorum. Kapana sıkışmış hissediyorum ama bu adamin yuzunu dahi gormekte istemiyorum. Nolur yardım edin.