Şok oldu kız sebebini sordu.. Cocugun kız kardeşi ya ben ya o demiş. o da kızkardesını secmiş..
kapatmıs telefonu suratına. Arkadasım bi anda ağlamaya başladı
gidicm konusucam fln dedi yaa dedim dur şuan bişiy ypma hem şaşkınsın hem sinirlesin .. daha da kotu olur. .
sen sakinleş şuan o da sakinleşsin o zaman soylersin yaparsın ne yapacaksın dedim..
ayy ben cok uzuldum....

bi sorun mu vardı dedim kızkardesıyle yada nişanlnla fln. kız durup dururken mi yaptı boyle bişiyi..
ya zzaten cok fazla samimi değildik , toplum icin de bir araya geldikce nbr canımla fln.. zaten cok fazla gorusmedik ki dedi. hep toplum icinde baska ne olabilir. başka bir şey yok dedi olmadı..
acaba ne oldu da da bu kız boyle davrandı dedim icten ice bişiyler dusunmus baksana abisi de oyle dusunuyo ki ayrıldı adam. ya da doldurdu ama neden ?
bak dedim bnları anca sakinleşince oğrenebilirsin. ki kaldı ki sennkinnde yaptgı hoş değil. tlfnda bitirebilecek kdr ne olmus olablr.
ben uzuldum bi an..
bende dayanamadım nişanlımaaa msj attım :/ hayatım annen ve kızkardesın beni sevıyor dimi bir sorun yok diye..
o da sacmalama dedi seviyorlr ayrıca ne oldu şimdi dedi. yok bişiy oyle sordum ters bşy sezdiysen soyle dedi yok hayatım aklıma geldi dedim:/