Oncelikle Herkese merhaba evliliğim ile ilgili daha once konu acmıştım Ama herkes her konuyu Okumuş değildir yine ozetlemek istiyorum durumu Ben Yaklaşık 4 yıllık evliyim 2,5 yaşında bir kızım var cok da guzel evliliğim vardı ya da ben oyle sanmışım ben o evliliğin guzel gittiğini zannederken eşimin aldattığını oğrendim Ona karşı hicbir Guven problem olmadığı icin ama sigortası yok benim sigortam var diye 7 8 ay once 40 milyar kredi cektim Avukat bir arkadaşım var onunla goruştum elinde delil olması gerekiyor diyor benim elimde hicbir delil yok kızımla beraber 15 20 gundur Annem deyiz asla adama geri donmek gibi bir niyetim yok ama zamanında ben buna borcumuz var diye takılırımı verdim uzerimde 40 bin TL Kredi var evimizin eksik birkac eşyası vardı hepsini taksit senetlerini Ben imzaladım sigortam var diye Şimdi ben ne yapacağım Nasıl bu kadar borcla başa cıkacağım bana diyor ki benden Boşanma!!! duzelteceğim Sana kendimi affettirebilirim aldatılmayı nasıl affedebilir ki bir kadın affedemem bana bir yol gosterin ne yapacağım cevremdeki herkes işimi o kadar Efendi o kadar mukemmel bilirdi ki evine cocuğuna bana bağlı ama bana bu kalleşliği nasıl yaptı bedelini odeyecek başına boyle bir şey gelen var mı Ben şimdi bu kadar borcla ne yapmam gerekiyor Fikir verin bana
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.