Arkadaşlar selam,
Ben 25 yaşında boşanmış bir kadınım. Şuan birlikte olduğum beyefendi de boşanmış, 39 yaşında ve 2 cocuk babası (kız 4, erkek 8 yaşında) .
Ben boşanalı 1,5 yıl, o boşanalı 1 yıl oluyor. Eskiden beri birbirimizi tanırdık hatta ben x abi derdim hep Ben boşandıktan sonra o da boşanınca dertleşmek icin buluşmaya başladık ama hep abi modu yine. Sonra bir gece olan oldu ve beni optu derken bir şekilde ilişkiye başladık.

Ben başta istemedim ama kaybetmeyi de istemiyordum cunku iki insan birbiriyle ne kadar iyi anlaşabilirse o kadar iyi anlaşıp eğleniyorduk hic sıkılmadan sohbet edebiliyorduk. Bu arada yaşını hic gostermez ve yakışıklı bir bey. Orta halli maddi durumlarımız var ikimizinde.
Ben ayrıldıkta 9 ay sonra filan birlikte olmaya başladık bu 9 ay boyunca cok kişiyle konuştum gel gitlerim oldu bir suru yeni arkadaş edindim vur patlasın cal oynasın yaşadım anlayacağınız. Sabahlara kadar eğlendiğim gunler yaşadığım ve her zaman bir planı olanı biriydim.
Bu x beyle de cok eğlendik birlikte olmaya başladığımızda cok guzel gunlerimiz oldu.

Aradaki yaş farkı bana guven verdi hep ve ben biraz asi tipli zor anlaşılan sorun cıkarabilecek bir insanımdır acıkcası.
Malum yaşım yaşadıklarım vs hep sorunlu ilişkiler yaşadım ergen tavırları olan genc cocuklar vs. erkeklerin gec olgunlaştığı fikrindeyim.
Adam hep beni tolere ediyor bana hep senin bu yaşında cok normal vs diyordu. Cok guluyor eğleniyorduk bir kac ay boyle gecti.

Sonra zamanla patlak vermeye başladığını hissettim olayın. Kıyafetime kimseyi karıştırmam hassas olduğum bir konu. Ortamına gore giyinmeyi de bilirim. Orneğin beni gorunce eteğimin boyuyla ilgili bir şey diyor espriyle karaşık ben direkt kimse karışamaz diye cıkışıyorum cunku hassasım. Sonra ben insanlarla hemen kaynaşırım erkek arkadaşlarım da vardır arana mesafe koy artık sevgilin var filan dedi yine cıkıştım. Gercekten olması gerektiği kadar mesafeliyimdir cıvık ilişkim yoktur el kol şakaları bel altı sohbet filan vs yok. Arkadaşlarımla plan yapacağım zaman mırın kırın yapmaya başladı vs ama bunları konuşarak aştık. En azından ben oyle duşunuyorum. Bu arada ailesi muhafazakardır. O da oyle bana mı rol yapıyor diye duşunuyorum bazen her neyse.

İlişki hakkında detay vermek istedim biraz.

Sorunum şu ki bu sıralar hic bir konuda anlaşamamaya başladık. Sesini filan yukseltmeler başladı tartışırken. Adam tripkolik biri oldu cıktı. O olgun adamı bu hale getirdim belkide. Kendimi tebrik ederim. Orneğin bir yere eğlenmeye gidiyoruz ben full dans adam oturuyor. Ki olabilir sadece fark diye yazıyorum. Tatile gidiyoruz dinlenmeye yonelik tatil isterken ben eğlencenin dibine vurmak surekli gezmek istiyorum. Yanlız ilişki başlarında o da benim gibiydi. Bu adamın 2 cocuğu var ve surekli benimle vakit geciriyor, cocuklarıyla da vakit gecirsin istiyorum ama genelde tercihi benim. İlerde bizim cocuğumuz olursa ilgisiz bir baba olur mu diye duşunmeden edemiyorum. Ben kesinlikle cocuklarıyla yaşamak istemiyorum evlenince velayet babada ama cocuklar anneanne, dede ve annesiyle yaşıyorlar. İlerde eşi evlenirse (kadın aldattığı icin ayrıldılar bu arada) cocukları ona vermeyeceğini annesinin yada karşı tarafın buyuklerinin bakacağını soyluyor. Ama ne kadar inandırıcı? Benim ailem zaten kabul etmez.

Yani her zaman yanımda ve her konuda destek bana kendisi. Başta cok coook ilgiliydi şimdi azalttı diye mi batıyor bana bilmiyorum.
Aklım allak bullak. Bir şey sorun bir fikir verin diye yazdım buraya. Cunku benim aklım bana yetmedi.

Edit: Cevap yazan herkese teşekkur ederim. Goremediğim şeyleri gormemi sağlamış olabilirsiniz. Kor olmak lazım gormemek icin belki de. Ciddi anlamda konuşmayı duşunuyorum. Sonu ayrılığa gidecek belki de. Acaba bunu onu kırmadan nasıl yapabilirim? Nasıl konuşabilirim? Cok değer verdiğim bir insan. Ve seviyorum da onu. Yanımda olmasını seviyorum ama evlilik icin uygun olmadığımız duşuncesindeyim.