Merhaba hanımlar,
Direk konuya gecmek istiyorum. Fikirlerinize cok ihtiyacım var. Benim yaklaşık 5 aydır bi ilişkim var. Erkek arkadaşım memur ve başka bi şehirde yaşıyor. 3-4 haftada bi goruşebiliyoruz. Aylardır hic ayrılık ciddi tartışma vs yaşamadık cok iyi anlaşıyoruz ve gayet seviyoruz birbirimizi ve ikimizde uzatmayıp nişan icin cesaret toplamaya calışıyoruz. Ailelerimize soyledik ciddi ilerleyen bi ilişki yani.

Sorun şu ki erkek arkadaşım ilk zamanlardan beri cinsellik konuşmaya fazlaca hevesli, istekli ufak ufak derken bende ters cıkmayınca biz bu durumu baya abarttık. Hic bir şey konuşamaz olduk aklımız hep bunda değil ama planlarımızdan, hayallerimizden ailelerimizden, ilişkimizden de konuşuyoruz. Tahmin ettiğiniz uzere konuştukca uygulamak da istemeye başladık tabiki. Son buluşmamızda ufak caplı yakınlaştık.
Sorunum şu, ben ilişkimde bu tarz şeyler yaşamak istemiyorum. bazen onu cok ozluyorum sevdiğim aşık olduğum insan olduğu icin normal evet ama bunun ilişkimizi kotu etkileyeceğini artık cinsellik yaşamaya odaklanıp hep bundan konuşup tıkanacağımızı duşunuyorum. Kaybetmekten korkuyorum cunku gercekten guzel bi ilişki yaşıyoruz.
Bunun cozumu, yolu nedir?? Neyi ne derece yaşamalıyım, normal olan bu mudur? Ve en onemlisi boyle devam edersek birbirimizden soğur muyuz gercekten??
Sizler ilişkilerinizi nasıl yaşadınız, yaşıyorsunuz gercekten nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum cunku bunun sorumluluğu tamamen bende bence.