Kızlar sizler de yorum yapar mısınız
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Kızlar sizler de yorum yapar mısınız
-
02-10-2022, 18:19:48Herkese merhaba eski konularımdan tanıyorsunuzdur. Sorunuma hemen geliyorum , biz şu hic gelmeyen arayıp sormayan abim ve ailesiyle kucuk abimin konuştuğu biri vardı kız istemeye gittik.Yine gozu paradan bir şey gormuyor. 1 hafta gecti, dun geldi bunlar salı gunu de burada pazar vardı pazara gelmiş gelin kızını yine bize bıraktı kalsın diye annem bir şey diyemedi kaldı.Ve hic durmadı ev telefonunu yere duşurdu ,ağladı filan 7 yaşında. Dun de annesi babası geldi kız goturduler oğlan kalsın dedi camaşırlarını getirmişler ben de dedimki , annemin dizi ağrıyor oğlan da 2 gun kalsın sonra kimse kalmayacak dedim .Oradan yengem sen karışamazsın dedi babannesi karışır dedi.Sen karar veremezsin dedi. Sabah da onumdeki kahvaltılıkları cekti oğlanın onune ben de kalktım sofradan.Cocukların gelmesini istemiyorum kızlar. Az once annem de kalk temizlik yap ,git bankadan para cek dedi.Ben de sabah orospu bilmem ne diyordun yapmıyorum dedim ,bankaya da gitmiyorum dedim ,bağırış cağırış kavga ettik birbirimize saldırdık ,evet ben de kavgada karşılık verdim artık dayanamıyorum kızlar .Annem de torunlarım gelecek seni ilgilendirmez dedi ,şimdi dışarıda elinde değnekle bekliyor devam edecekmiş beni dovmeye .Cığlık cığlığa defol dedim ,temizliğini yapmayacağım dedim.Bıktım bu hayattan kızlar . Ne yapmalıyım nolur yardım edin.Ağlıyorum şu an arkamızdan demedikleri kalmadı sırf internetimiz sınırsız diye telefon ve tabletle oynamak icin kalıyorlar ,yoksa bizim evde bir şey yok oyuncak da yok. Cocukları kıskanıyorsun abine soyleyeceğim seni dedi soyle dedim elimide kapıya yumruk attım demek ben karışamam oylemi demek sen karışacakmışsın dedim.Bu evde hizmetci olmaktan bıktım.Seneye atanıp gitmek istiyorum burası oyun parkı mı kızlaar nolur bakın bi .Dun gelin diyor ki annem bizi duğunde giydirecek hepimizi. Annem de hayır dedi duğun yapıcam giydiricem dedi.O pis gelinin fitnelikleri ,lafları yuzunden annemi gercekten parcalayasım geldi kızlaar.Dun bu arada kız istemeye gittik dedim ya yaktığı gaz parasını kucuk abimden aldı hic yok demedi .Bıktım bunlardan hayatımdan atsam da cocukları gondererek annemle huzurumu kacırıyor. Akşam da soylesin abime banane dayak yersem de yerim istemiyorum kimseye bakmayı.