ACİLLLLL Hamile kalıp eşimle evlendik.Sevgiliykende ailesi beni istemiyordu ve halada kayınvalidemi sevemiyorum yaşımdan dolayı herşeyime sen cahilsin diyip karışmasından yoruldum.Eşimle sessizce koşede birşey konuşurken gormesin ne oldu soyle diyip durmadan ısrar ediyor.Benimde eltim gibi davranmamı istiyor ve onu surekli kullanmışlar dışarıdan besbelli benimde oyle olmamı istiyor.Eşim ne yapsa ne dese susucam benden bunu istiyor herşeyde lafın en sonunda ben suclu oluyorum.Koca laf soylediğinde susulurmuş.Hep bunlar birde bunun uzerine eşimin bana ilgisizliği kızıma ilgisizliğinden yoruldum.Surekli herşeyimi eleştiriyor.2 senelik evliyim bi insan hic mi insan duzgun guzel bişey yapmaz hic bir kez beğendiğini soylemiyor.Ailemi insan yerine koymuyor.Evlenmeden once durumlarını iyi sanıyordum şimdiyse evime eltimden saklı kayınvalidem alıp geliyor oğlum icin getiriyorum diyor her seferinde.Eltimin evinin cocuklarının tum ihtiyaclarını kendi annesi karşılıyor.Benim ailemin durumu yok bendende bunu bekliyorlar evde eksik birşeyim olsun annene soyle taksitle alsın diyorlar.Evlenirkende duğun takı hicbirşey olmadı.Bunların ustten anlatışım tabi ki ici berbat bi durumda.Etrafımda surekli olarak goruştuğumuz 3-4 aile var herkes eşine yardımcı oluyor kızım 1 yaşında para yok diye kayınvalideme bırakıp işe başladım şimdide parayı bana vericeksin diye surekli benimle kavga ediyor.Haftasonları evdeyiz birtek ikşmizde ondada hep kahveye gidiyor.2 senedir 1 haftasonu evde oturup benimle vakit gecirmedi kızım icin sabretmekten ilerde baban doğru kişi olmadığı icin ayrıldık demem doğru mu yeter mi bilmiyorum kucucuk yaşta hem onu hem kendimi yaktım bunun farkındayım ama eşimle bu şekilde kavga ederek gidersek cocuğumda boyle bi ortamda buyucek bunuda istemiyorum ne yapıcam??