Arkadaşlar merhaba. Gecen konularımda da eşimle olan sorunları anlatmıştım ailesi yuzunden devamlı kavga ettiğimizi, bana hic anlayış gostermediğini ve ailesi yuzunden bana soğuk davrandığını anlatmıştım. Aslında her şey kayınpederim yuzunden duğun gunu bana hakaretler edip ustume yuruduğu ve beni hastanelik ettiği icin goruşmek istemiyorum. Esim de basta anlayış gosterdiğini soyluyordu ama sonra hep kavga ettik durduk benim her şeyi sineye cekmemi istiyor. Ben de yaparım ama onlar bana ima ile bile olda kotu soz kullanmasınlar diyorum ona da soz veremiyor. Neyse en son anneme de saygısızlık yaptı ve iyice koptuk. 2 haftadır goruşmuyoruz eşimle. Bu surede eski sevgilimin haberi olmuş ortak arkadaşlarımız var. Benim de eskiden cok sevdigim asik oldugum biriydi.Kendisi de nişanlı ama bana mesaj atıyor ben seni unutamadim hala nişanlımı sevmiyorum vs. Bayramda yaşadığı şehre cağırıyor beni eski arkadaş gibi olalım gezelim diyor. Ama yuvanın yıkılmasını da istemiyorum diyor. Belki kader bizi birbirimize baglar diyor. Gitmeli miyim arkadaşlar? Cok mutsuzum kafami dağıtmak istiyorum ama kendime yakistiramiyorum sonucta eşim beni arayıp sormasa da evliyim diyorum.. bana yardımcı olursanız cok sevinirim..