Sevgiler kk..
Dun itibariyle asla susmayan surekli kucak isteyen 8 aylık bebemle Bayram temizliği yapmaya karar verdim,vermez olaydım. Ben sanıyorum ki,bayram onumuzde ki hafta ici. . Halıları gonderdim,Allah tan yedekler var mutfak mutfakliktan cıktı,cocuk odası keza oyle. Mutfakta olması gerekenler yatak odasında umarım anlatabilmisimdir. Keşke temizlige kalkismasaymisim evim daha temizdi oncesinde. Neyse demiştim bebeğim durmuyor surekli eller havada kucağına al diyor,evler perişan ve bayram pazar gunuymuş.
Şimdi napayim ben temizlik yetismez artık Allah a emanet,bu arada konuda hic bahsetmedigim bebeğin babası benim kocam olan sadece evde nefes alıp veren ha bir de 9 yaşındaki oğlumla PS oynayan,başka bı halta yaramayan adam var. Uc secenek var onumde bayrama kadar. İntihar mi edeyim,kocamı boguyum katil olayım yoksa tatile mi cıkayım ben napayim bı diyin hele. Evet şu an yazınca aklıma geldi arabada giderken muzikle durum paylasacam,ben kacar diye herkes beni tatilde bilsin. Of valla darlandim bana bı plan yapın gozunuzu seveyim.(Yardimci bulamadım herkes dolu)
Yarın buyuk kavga edecem kocam denen adamla,bı gunumde oyle gececek,kaldı bir gun haydi hayırlısı.