Merhabalar herkese
Bir sure once eşimle aramızda sorunlar vardı hatta bi kac kez boşanmanın eşiğinden donduk ama son zamanlarda cok iyiydi herşey guzel gidiyodu bu sabaha kadar..
Sabah kahvaltı yaparken ben haftaya yunanistana gidebilirim dedi, hayırdır dedim, turda calışan bir arkadaşım beni arayıp iki kişilik yer olduğunu soyledi ( biri arkadaşı icin biri kendisi icin) gidersem para harcamadan gezmiş olucam fırsat bu hem cok ihtiyacım var , ama istemezsen gitmem dedi.
Bende dedim ki benimde ihtiyacım var yıllardır tatile gitmiyoruz iş stresi vs cok istiyosan beraber gidelim masraflarn buyuk kısmını ben karşılayayım dedim. (biraz sıkışığız maddi acıdan ama ben birikim yapmaya calışıyorum)
Onuda kabul etmedi
Ve bugun cocuk gibi bana kustu yani konuşuyo ama soğuk davranmalar vs beni eve bıraktı bi arkadaşlara uğrayacağım dedi nereye gidiyosun dedim soylemedi bile.
Bundan iki hafta once yine bir yere gitmek istedi haftasonu tatil koyu değilde daha cok dinlenlcek biterdi git dedim gitti mesela
Ama boyle surekli olmaz ki insan eşiyle gitmek ister bu kadar da olmaz haksız mıyım
Tek başına gezme isteği
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Tek başına gezme isteği