Balayımızdaki olay aklımdan gitmiyor,gitmiyorrrr....
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Balayımızdaki olay aklımdan gitmiyor,gitmiyorrrr....
-
02-10-2022, 18:14:59Kızlar eşim doğuda gorev yapıyordu ve ben onu cok bekledim.Eş durumunda tayinimiz cıktı duğun zamanımızda...hediye gibi geldi...eşim cok heyecanlıydı cunku evlenmeyi deli gibi istiyordu.Ben hazır değildim pek ama o cok ısrarcıydı...Cok mutluyduk..Tatile gittik...Antalyadaydık ruslar yoğundu otelde...ama 1-2 kişi dışında oyle guzel kız yoktu...yaşlı kesim vardı.Eşim bir ara baya kilolu bir bayan gecince bir şuraya bak bir sana bak fit aşkım benim tarzı vs vs şeyler soyledi.Eşim balkonda biraz iciyordu laz bir arkadaşı var doğuda en yakını...Karadeniz muziği calınca efkarlandı baya belli.Ben de makyaj yapıyordum lavaboda eşim biliyordu bunu.Neyse konuştular ve eşim burası rus dolu dedi.Ben ardından ama hic oyle değil tarzı bir şey demesini bekliyordum ki karşıdan yenge nerde tarzı bir soru gelmiş olacak ki 'Ne bileyim icerde susleniyordur'diye guldu.Kızlar dunyam başıma yıkıldı.Sanki benim suslenmem boş bir şeymiş gibi hissettim.Kapattılar sonra.Gittim ve alkışlayıp geri geldim.Hemen peşimden geldi ne oldu falan dedi.Ağladım tabi daha dun duğunumuz oldu ne bicim konuşuyorsun diye.Onun da gozleri doldu sen bir kişiye bile baktığımı gordun mu erkek muhabbeti işte ne bileyim susleniyordur demem konusunda haklısın falan baya ikna etmekle uğraştı.Bu bir gun surdu ben surat asmaya devam ettim.Sonra burası aile yeri guzel buraya tekrar gelelim dedi.Ne umuyordun ne umarak geldin kim bilir diyince tartıştık.Donuyoruz kalk dedi donmuyorum sen don derken oyle oyle ben bu konuyu yuttum.Ara dedim arkadaşını.Sen ne beni arayıp duruyorsun evlendin beni ne yapacan o kadar istiyordun yengeyle evlenmeyi bizi duşunme dedi.İctim diyince espri yaptı guya dikkat et karıştırma sonra dedi eşim de yok karıştırmam ben karımı dedi.Al işte erkek muhabbeti o seni nasıl sevdiğimi bilmiyor mu falan filan dedi.Kızlar karşıdan guzel bir kız gelse kafasını hemen aşağı eğer.Bir kız goz kırptı sacını savurup dondu eşime.Kusura bakma da cok basitsin diyip bana dondu optu kalktı gittik.Ama keşke oyle de konuşmasaydı hala unutmam 3 ay oldu