Araya biraz mesafe koymak istiyorum...
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Araya biraz mesafe koymak istiyorum...
-
02-10-2022, 18:13:42Merhaba arkadaşlar yine ben. Daha once eşimle alakalı konu acmıştım. Eşim cok sorumsuz bir insan cok yalan soyler. Ben kaynanamla oturuyodum. Eşime kızıp evi terk ettim. 4 aydır ailemin yanındayım. Eşime bı şans verdim. O da ayrı ev tutacaksa ve bu sorumsuzluk katına bir daha devam etmeyecekse.Gecen bayram ailesinin yanına gitmek istemedim. Neyse kotu olmiyim dedim gene gittim Ama bir iki saat otururuz dedim. cunku ortada bı cocuk var onlar da torunlarını ozlemiştir dedim. Sonra bir kac saat oturduk Akşama kadar ev boşalmadı surekli bi misafir eşim de akşama kadar uyudu . Ben de orda put gibi kaldım. Bekliyorum ki eşim uyansın gidelim. Eşim sonra uyandı sonra anneme bıraktı. Ama ondan bu yana ailesi aramadı hic hadi beni gec insan torunu icin aramazmı Bugun eşimle konuşurken şunu oğrendim gecen bayram gelen misafirlerden biri eşime onun suratı niye oyle asıktı sanki gelmemizi istemiyomuş gibi. Ben de eşime diyorum ki benim şimdi icimden gelmiyo gelmek evimize cıktıktan sonra Saki n bı zaman da gideriz ama beni anlamıyor bu ayrı o ayrı oyle yarım saat uzadı konu en son tamam gelirim ama 2 saatten fazla durmam dedim anlaştık telefonu kapattık . Ama icimden hic gitmek gelmiyo offf napıcam ben yaa