eşimle aramızda sorunlar cıkmaya başladı ve cozum bulamıyoruz.
5 yıldır evliyiz bir kızımız var ve 2.ye hamileyim doğuma 10 gibi kısa bir zamanım kaldı
evliliğimizin ilk senesi haric gayet iyiydi aramız.fakat şu son 1 ayda 4 defa tartışmamız oldu. coğuda basit şeylerden.eşimin sorun yaptığı, cozumsuz kaldığımız nokta ise benim kusme huyum.
ben haklıysam tartışmalarda barışmak icin asla eşim adım atmadan konuşmuyorum. kendimi haksız bulduğum noktalarda elbette ozur diliyorum ama coğunlukla eşimi haksız gorduğumden ondan bekliyorum ilk adımı. eşim haklı haksız aramaksızın benle konuş kus kalma diyor milletin karısı kus kalmıyor demek benim sende değerim yokki ben konuşana kadar konuşmuyosun,halbuki sende bir adım atsan ben seni geri cevirmem hep benden bekliyorsun diyor.şimdi buna o kadar takmiş durumda ki konu kaynanama ,kendi iş arkadaşlarına kadar gitmiş ve kendimi değiştirmezsem ayrılığı bile duşunuyor.
ya ben napayım hanımlar eşimi seviyorum ama kalbimi kırmışsa ve haksızsa konuşup alttan alıp yılışamıyorum .benim yapım bu. ozurdede değilim hatalıysa kabul etsin hemen barışırım.onun istediği hic kus kalmıyıp direk sırnaşmam ona.
bir kac ayrı kalmayı teklif etti yakın zamandada doğumum var nasıl olur bilmiyorum
Eşimle Cozemediğimiz Sorunumuz
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eşimle Cozemediğimiz Sorunumuz