Babam annemi belki de sayısız kez aldatmıştır. Bunlar hep sanal aldatmalar. İnsanlarla yazışarak flort etmeye bayılıyor. Biri onu ovsun, guzel şeyler soylesin. O da o birine karısını şikayet etsin. Bunlar sen sevdiği şeyler... Bir şekilde yakalanınca da bir daha yapmayacağını soyleyip bir sure rahat duruyor. Ama bir sure sonra yine bir şeyini yakalıyoruz. Bunları babamın nasıl bir adam olduğunu anlamanız icin anlattım.

Şimdi gelelim yeni olaya... Bikac ay once babamın bilgisayarında bir kadının fotoğraflarını gordum. Facebook ’ta bu kadının kim olduğunu keşfettim. Kadın babamın memleketinden biriydi. Değil fotoğraflaşmak yan gozle bile bakmaması gereken biriydi. Annemin isteğiyle karıştırmıştım bilgisayarını. Bana bir şey gorup gormediğimi sorunca da olduğu gibi her şeyi soyledim. Yuzune baka baka yalan soyleyemedim... Şimdi duşununce acaba yalan mı soylemeliydim diyorum. Cunku olaylar cok karıştı. Şu an boşanmaktan soz ediliyor.

Babam butun bu olanlara rağmen kadınla iletişim kurmaktan ve inkar etmekten vazgecmiyor. Fotoğraflardan bazıları mustehcen şeylerdi bu arada. Yani duyulsa durum hayati tehlike de taşıyor. Annem sinirlenip durumu halama da anlattı. Halam da ağzında bakla ıslanmayan biridir. Başka birine soylediğini duşunmek bile istemiyorum. Babama cok kızgınım ama sonucta babam. Hayatının tehlikeye girmesini istemem. Butun bu olanlardan kendimi sucluyorum. Benim yuzumden boşanıyorlar. Babam benim yuzumden tehlikede diye duşunuyorum.

Ne yapmalıyım bilmiyorum. Belki de hicbir şey yapmamalıydım. Vicdanım hic rahat değil.