Araftayım
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
-
02-10-2022, 18:12:47Merhaba arkadaşlar?? Nasılsınız? Ben eşimle severek evlendim ancak oncesinde eşimle eltim ve kv yuzunden dugune 2 hafta kala nişan atmıştık. Bu olayda eltimin ortaya bi laf atması ve benim ailemin cıldırmasıyla tartışma oldu . Sonrasında eşimin ısrarlarıyla barıştık evlendik. Ben eşimin ailesine bayramda seyranda gittim . Ama ikili oynadılar eşimin yanında ayrı tekken ayrı . Bunu Eşime yansıtmaya başladım ama baktım bu boyle gitmiyor mesafe koydum ( bu arada bi oglum ve ikizlerim var hic bir emekleri uzerlerinde yok) ikizler olunca annemi yanıma aldım cunku hem cocuklara tek bakmam imkansız hem de annemle babam ayrılar annemi bağlayan bi etken yok. Neyse gene de kv ti cağırdım gelsinler diye. Ama onlar annemin 3-4 gun gitmesini istediler dedenleri bi kolacan etsin beraber aynı evde kalmayalım dediler . Ben tabii ki delirdim ... anneme sen git onlar gelecek denmezdi. Tatlıya bağlamaya calıştım ama olmadı ve tamamen ilişkimi kestim . Bu sorunlr eşimle beni tamamen uzaklaştırmaya başladı ... eşimle 4 aydır kesinlikle bir yaklaşımımız olmadı ( cinsel anlamda) surekli tartışma halindeyiz. Sevgim azaldı bakış acım azaldı ... ucretsiz izindeyim annemle bakıyoruz cocuklara gene de yenemiyoruz yorgunluğu . Eşim olarak goremiyorum heycanım kalmadı sanırım sevgimde. Kanka gibi takılıyoruz nerdeyse ... bu evlilik boyle nasıl gider ? Gırdaba doğru batmıs durumdayım. Dışarı cıktıgımızda koluna gırmek istedim istemedi. Kesinlikle yanagımdan dahi opmez. Cevremdeki insanlar beni beğenir . Ben cok fedakarlık yaptım ama karşılığı bitik bir evlilik anlattım rahatladım .