-
Baslıktan da anlasıldığı gibi konu onlar
aşırı uzgunum en basından beri ikisiyle de aramda ssoğukluk var .. -10 aylık evliyim bu arada..-Aslında kaynanam iyi biri gorumcem olmadığı muddetce cunku surekli kadına fitne fucur yayıyor. Biz kaynanamlarla aynı mahallede oturuyoruz. Ancak koyde evleri olduğu icin eşimin de ısrarlarıyla buraya geldim 12-13 gundur burdayım kaynanam ile tek bi sorun yasamadım elimden geldiğince yardım ettim bazo şeylere ise bilmiyorum diyip el surmedim cunku gorevimmiş gbi davranmaya başladığını farkettim . Ne biliyim bunlar soylenmez ama evlenirken bize yarfım etmediler iki kapı otemdeler bi gun nasılsın diye sormadılar.. Ama bugun kurbana giderken gormcemle goruntulu konuşmuşlar ben yoktum ondan beridir kaynansm da kayınbabam da bi tuhaf. Bu tuhaflığı farkettim ve yanlarına bile gitmedim . Bu arada gorumcem bni aramamıştı eşim sorumca soyledim o da soylemiş aradı falan . Yani sorf abisine yaranmak icin. Hami burda bi komnu vardı ua abisine kredi kartını odeten kız he işte onun gibiler yapışıyolat yakamıza.. bu arada gorumcem evli de !!
Asıl soruma gelelim bundan sonra ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım onlara ? Esim onlara cok duşkun koparmak istemiyorum onlardan haddim bile değl cnku boyle bişey ama onlar bna kotu davranıp eşim onlara iyi davrandıkca kendimi değersiz hissediyorum
Not: bide soyle bidurum var kaynanam ve kayınbabam koylerine yeni ev yapıyolar bşz evlenmeden once yapmaya baslamışlardı sanırım da eşim onlara maddi destek sağlayacaktı ama bizim evlilik olayı olunca sağlayamadı bu yuzden de bana tabırlı olabilirler. Zaten kaynanam kendisi soyluyor birden cıktı bu evlilik işş bilmem ne diye
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.