Merhaba hanımlar. Direk konuya gireceğim. Dun akşam kp ve gorumcelerime akşam yemeğine gidecektik. Hazırlanmaya başladım. Bayramlık bluzumu ve sortumu giydim. Eşim beğenmedi daha rahat seyler giy yemek yicez dedi. Bluzumu cıkardım bu sefer sortu beğenmedi. Darmış şort gibi değilmiş. Bol bir şortum var onu giy dedi. Onu giydim ama cok sevmediğim icin ustune tişort secmekte zorlandım 3 4 tişort değiştirdim. Bu bağırıyor oturdugu yerde hadi giyinemedin bir sanki duğune hazırlanıyorsun falan diye. Kendi bornozlu benim hazırlanmamı bekliyor. Ben de sen de hazırlansana ne diye oturmuş beni bekliyorsun dedim. Neyse en sonunda ikimizde giyindik. Bu yatak odasında beni cağırıyor gel bak şuraya diye gitmedim. Neden cağırdıgını biliyorum.başladı soylenmeye cocuk azarlar gibi azarlıyor beni diğer odadan. Yemekten gelince kıyafetlerimi yerine koymak istemiştim. Yorucu bir gundu o an canım istemwdi. Ama bunu asla ona anlatamam. Diğer odadan bağrındı bağrındı cevap alamayınca geldi yanıma yine azarşıyor. Ben tepki vermek istemedim. Dinlemiyon mu umursaoıyon mu derken iyice sesini yuksetti. Konu komşu duymustur bağırmalarını o kadar bağırıyor. Bende kayış attı o an resmwn kapattım kendimi banyoya ağladım. Kızımızın yanında bağırmasına ayrı uzuldum. Banyoda cık diye bağırıyo. Ses etmedim. Kapıyı kırcam cık diyo. Kendime birşey yapacağımdan suphelendi heraşde actım kapıyı. Neden boylesin ne yapmaya calısıyorsun diyor bir de. Ben artık surekli savunma yapmaktan o kadar yorulmusum ki hic bir şey demek istemedim.
Biraz sonra geldi o insanların hicbir sucu yok hadi yemeğe gitcez. Ben gelmiyorum dedim. Hicbiryere gidecek halim yoktu kanım cekilmiş gibiydi. Ruh gibiydim. Ben gitmiyorum kızı alıp sen git o zaman dedi. Ben yine gitoiyorum hicbiryere dedim. Bu kapıları carptı ofkesinden bana bunu yapma sedef diye bağırıyor. Sonra telefon konuşmasında biz gelmiyoruz ole işte falan dediğini duydum. 5 dakika sonra kızı da alıp yemeğe gitti. Onlara ne dedi hic bilmiyorum. Olay eş ailesine de yansıdı buyuk ihtimal. Kız erken uyudu gelemiyoruz falan diyebilirdi ama bu yaptıgı haraket beni onlara karşı mahcup da ettirdi. Zaten saygısızlık oldu diye icim icimi yiyor ama az daha toplayıp kendimi ben diyecektim hadi gidelim diye. Aldı kızı gitti benden once davrandı.
Kızlar eşim cok takıntılı duzen konusunda obsesif zaten. Herşeye takıntısı var. Beni yiyip bitiriyor bu manyaklıkları. Arefe gunu de ablası şehirdısından gelcekti. Sabahları cok yorgun kalkıyorum tabiri caizse dayak yemiş gibi. Kalk 1 saat sonra ablamlar gelcek dedi. Hemen ayılamadım. Bu başladı yine saydurmaya gamsızsın ne bicim kadınsın vs. Ortalık yine bok gibi falan filan saydırıyor. Ortalıkda sadece kızımın oyuncakları varsı salonda. Ben kalkmayınca 5 dakikada bitirdi zaten ortalık toplamayı. Sonra birşekilde duzeldik ozur de diledi.hatta ablası 6 saat sonra geldi beni sınamak icin oyle seylemiş. Hatta bana kendini cok ezdiriyorsun yapmıyom len de azcık dik dur ver cevabını bana falan desi. Guzel guxel konuştuk işte ozur de diledi. Ama yok ertesi gun bayram bayram bana bağırmasına o kadar kırıldım ki.
Bir de 10 gundur kpss kitabı istiyorum para yok diyor. Bayramlık aldı ayakkabı aldı bu on gun icinde ama kitaba para yok diyor. Onun istediği gibi olursam sorun yok. Onun onceliklerine gore yaşıcam onun kurallarını kabul etcem. Sacımın boyuna rengine kadar karısır. Her şeyimde soz hakkı var. Bir gun surduğum ojenin rengini beğenmez bir gun rujumun rengini beğenmez bir gun tişortumu beğenmez. Ben artık kafayı yeme noktasına geldim galiba