oncelikle merhabalar, bu aralar cok sıkışık durumdayım. sevgilimle gayet iyi 1.5 yıllık ilişkim var birbirimizi cok seviyoruz. konuya gelelim mart ayında kendisi benim evime geldi ve gecmişim hakkında konuştu, pek iyi gecmişim yoktur cok genc yaşlarda ilişkim olmuştu erkeklerle de cok sohbetim vardı falan filan bunların hepsini biliyor ve bana guveninin %70 olduğunu soyledi, bazen bazı şeyleri sonradan soylediğimdenmiş. dondu bana "bana anlatmadığın bir şey varsa eğer soyle kızmıcam sinirlenmicem, bir şey yoksa da bir daha konusunu acmıcam" dedi her şeyi anlattığıma dair yemin ettirdi ama yemin ettikten sonra aklıma 2 yıl once yaşadığım unutmak istediğim ve unuttuğum bir olay aklıma geldi; yakın bir arkadaşımla 2 yıl once bir birlikteliğim olmuştu, olmadan once oturduk konuştuk gercek aşka inanmadığımızı belirttik yani bi nevi friends with benefits olmuştuk ondan sonra olan oldu sonra birbirimize ilerdeki eşimize sevgilimize soylememeye ve yaşananı unutmaya dair soz verdik sozumuzu de tuttuk. Fakat ben sevgilime yemin ettiğimden beri vicdan azabı cekiyorum, soyleyin derseniz o arkadaşım ikimizin de sınıf arkadaşı, sevgilim paranoyak ve takık insandır şu an gecmişimi kafasına takmıyor ona da beyaz sayfa actığımı gecmişi unutup birlikte geleceğe baktığımı soyledim ama bu olayı soylemediğim icin hem pişmanlık hem de sucluluk var uzerimde. o sınıf arkadaşımızla aramı bozdum ilişkimi kestim ama kesmeden once onunla konuştuğumda onun umrunda bile değildi cok uzuldum buna. sevgilimin cok yakın arkadaşı abim dediği insan var ona durumu anlattım "o eğer onunla ciddi duşunuyorsan anlat ama istemiyosan tamamen unut" dedi (anlatırsam da yardımcı olacağını soyledi), zaman gecti hala unutamadım ve hala daha ustumde bir yuk, huzurumuzu mutluluğumuzu bozmak istemiyorum ama bi yandan da cok suclu hissediyorum, kucucuk bir olaydan dolayı neredeyse olmek istiyorum nolur yardım edin ne yapmalıyım?
Kısacası sevgilim bunun dışında hepsini biliyor ve bana guvensin istiyorum bunu anlatırsam guvenini tamamen yitirir mi? Benim icin bu vicdan azabını taşımam cok zor ama zamanla gecer mi?
Sevgili sorunu
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Sevgili sorunu