Oncelikle merhaba
Konuya nasıl başlasam bilemiyorum.Yaklaşık bir senelik evliyim.Eşimle gayet mutluyduk dun akşam oğrendim ki eşim cocugumuzun olmamasını babasıyla paylaşmış asıl onemli olan ben telefonda konuşurlarken oğrendim babası hastaneye gittiniz mi diye sordu bu olayı sorduğumda ilk once yeminler etti soylemedim diye sonradan itiraf etti.Eşim tam bir korkak babasından o kadar korkuyo ki onun yanında ağzını acıp tek kelime soyleyemiyo bu korkaklığından dolayı eşimden soğudum tamamen hem korkak hemde yalancı daha onceleride yalan yere yeminler etmişti ama bu sefer kalbim cok kırıldı cunku bana soylemeyelim kimseye tedaviye başlarız şimdilik istemiyoruz diyelim demişti ailemden uzaktayım ve gece boyu ağladım.Babasındanda nefret ediyorum ama ailem onlar buyuk alttan al boşver siz mutlusunuz gibi sozler soylediği icin herşeyi icime atıyorum duğunumuzde hicbirşey yapmadılar sadece duğun videosunu cekecek kişiyi ayarlamıştı onunlada duğunden once tartışmış dolayısıyla duğun videom bile yok ve bunun gibi pek cok olay.Eşimin en son yaptığı hareket beni tamamen kendisinden soğuttu bayram gecsin ailem ile konuşucam bu zamana kadar icime attığım herşeyi anlatıcam gelsinler alsınlar beni gercekten cok bunaldım yaklaşık 2 ay once yine ailemin evine gitmiştim ama sadece sizi cok ozledim 6 aydır gormediğim icin demiştim ama asıl sebep yine eşimdi sonradan peşimden geldi ve ozurler diledi bir daha asla seni uzmeyeceğim benim icin sadece sen varsın demişti icime attım onuda ama bu olay sondu bir daha icine atmayacağım ailwmle konuştuktan sonra boşanma işlemlerini başlatacağım cunku ailem her zaman benim kararlarımın arkasında