Eşim mi haklı sizce
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eşim mi haklı sizce
-
02-10-2022, 18:07:31Eşim bana gore cok aksi bencil biri. Evlenmeden once cok anlayisliydi. Bu yuzden sevip evlendim. Bayramda ailemin yanına gidecektik arabamız yok. Ailesiyle kurbanı gecirdik oğlen iki gibi eve geldik. Koye gidicez mi bizimkilere dedim abime sorarz evine geldiginde arabasi lazım mı dedi. Bende şimdi ara sor akşama araba lazım mı diye dedim yok dedi şimdi sorup napcn dedi sinir oldum. Bizmklere haber etcm hem bileyim dedim. Yok dedisormadi.taaa akşam abisi gelince sordu inadindan.Yakın oturuyoruz ailesine. Neyse gittik koye . Norml gundelik yasamdada hep suratı kırk karış. Cocuğumuza karşı ilgili ama bana karşı değil. Herkesin icinde cok tersler cocuk yuzunden. Yok dusmesin yok ağlatma cocuğu.bagrir. elli kere bizimkilerin yanında tersleme diyorum hic degismiyo. Boş vaktindede hemen oyun oynar cocuk uyuyunca. Bı kahve icemeyiz karşılıklı. Bizi bı yere goturur daha gitmeden hazirlanmama laf eder. Hadiiii diye. Makyaj bile yapmam. Arabamız varken annemi kardeşlerimi de alıp bı yerlere gidelim desem bı ton tartsirdik. Kopek surusu gibi arabaya biniyonuz kalabalik yok servis arabasimi bu. Dediği laflara.... Babam yok oLdu yıllar once. Bende annemde mutlu olsun kardeslerimlede beraber biseyler yapalım diye duşunrum. Gidin dolmusla nereye gitcekseniz beni karıştırmayın der. Usandimmmmmm sogudugum icin bende cok tersler oldum eşimi. Mesela koyden bseyler gelckti bizim araba vardı annemde beni aradı teli kapattım bı ton laf etti yok insan damadına der mi ben olsam diyemem. Kime dicek başka sende oğlusun dedim. Uc gun suratını aştı bana. Senede birdir annemin bsy dediği.istedigi.