Merhaba yaklasik 3 hafta sonra dugunum var. Sorun su ki cok yoruldum kaynanam fikirlerime pek deger veren biri degil gelinlik icin bile onun istedigine tamam dedim baskisndan dolayi asla tatmin olmuyo istemiyorum demekle cunku..
Neyse konuya gelecek olursam bu aksam bizdelerdi ailecek. Dugun hakkinda konusurken bende fikir beyan ediyorum mesela duvagim şoyle olabilir falan diye hemen o fikrimi curutup oyle guzel olmazki diyo hep kendi zamanindaki gibi yapmak istiyo. Neyse yine karsi cikti bende dedimki anne bi kere gelin olcam bosver boyle yaptirayim da icime sinsin sonra keske demiyim dedim ne alakasi var falan dedi guldu bende orda bi sarteller atti ama saygili ol sus dedim kendime. Sustum. Sonra konu baska bi seye geldi dugunle ilgili yine ayni sekilde karsi cikti. Buranin adeti boyle degil dedi halbuki ben sadece kendi adetmizi soylemistim. Bende bi anda patlama yasadim hic yapmamam gereken yerde "zaten buranin adetinden bir halt anlamadim ben" dedim.. saygisiz bi cumleydi.. sonra ben uydurmuyorum falan dedi ama dolmustum artik cok yoruldum. Tabi bunun oncesinde dugunde takilan altinlarimi alma planlari falan var gundemde bikac aydir yani ben bosuna sogumadim aslinda..da yine de orda saygisizlik ettim sanirim vicdanim rahat degil bu konuda sizce durum ne disardan bakan biri olarak yorum yaparsaniz cok sevinirim.. dugunden once bu gerginlikler normalmi? Nikahimiz da yeni oldu.

Bu arada bu olay sonrasinda esim de beni savundu mila nasil istiyosa oyle yapsin aman alt tarafi bi dugun degilmi ya falan dedi o da elinden geldigince benim yanimda olmya calisiyo cunku annesini taniyo.. benim akil sagligim bozulcak en sonunda.acik acik konusmasm kendime kiziyorum konussam sanki saygisizlik yapmisim gibi geliyo yine kendime kiziyorum tuhaf bi ruh hali icindeyim yani keske aileler karismasa evlilige